שאלה לגבי הRAM במכשיר

LENA996

New member
שאלה לגבי הRAM במכשיר

לאחרונה עשיתי עידכון גירסה, ומאז בכל פעם שאני מנקה את הRAM הוא לא יורד לי מתחת ל250. יש לי את אותם התכנים שהיו לי לפני עידכון הגירסה, שום דבר לא השתנה, מלבד הRAM שנשאר תמיד מאוד גבוה. בעבר, לפני העידכון, מידי פעם כיבוי והדלקה של המכשיר היו מאוד עוזרים, והRAM היה יורד על 120. מישהו יודע איך אני מסדרת את זה?

LENA996

New member
מקפיצה

em28

Well-known member
מה הבעיה ? 250MB של ראם פנוי ? הלוואי.

250MB של ראם בשימוש ? סביר, אבל אין בעיה. האנדרואיד מנהל את הזכרון בדרך אחרת ממה שאנחנו רגילים בחלונות. לגלקסי1 יש 340MB של ראם, אנדרואיד+רום+לונצ'ר ועוד כמה אפליקציות טוחנות 200-250MB בשקט. עדיין, עם 70-80MB ואפילו חצי מזה המכשיר מסתדר יופי. נסי להגדיר מחדש את הבעיה: איטיות ? תקיעות ? פריזים?

voguemaster

New member
לגלקסי 1 יש 512 מגה RAM

פשוט יש חלקים שעליהם אנדרויד מתבססת שלא זזים מהזיכרון. כל מיני דברים של לינוקס שחייבים להיות שם. מה שכן המערכת מראה זה את אותם 300 ומשהו מגה שזמינים לה והיא משתמשת בהם. אצלי במצב רגיל יש 270 מגה בניצולת. אין לי הרבה ווידג'טים. יש את FANCY ואת זה של WINAMP. אני רץ עם וייבר ברקע ולפעמים סקייפ. בכל מקרה זו לא ממש בעיה.

da^Lord

New member
אני עושה את זה מסיבה פשוטה

לפעמים זה עוזר. זה כמו לפתוח דף חלק.. עכשיו התוכנות יתחילו לרוץ עליו מחדש.. בכמה דקות הראשונות רואים שהמכשיר טוען הכל מחדש אבל אחרי זה הוא עובד תקין. זה קורה כשנניח אפליקציה מסוימת תוקעת את המכשיר מאיזושהי סיבה .. לרוב בגלל עדכונים אוטומטיים מהרשת. במקרים כאלה ניקוי הזכרון עוזר

LENA996

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שזו לא אמורה להיות בעיה. לפני כמה חודשים, המכשיר כל הזמן היה נתקע לי. הייתי צריכה ממש להוציא את הסוללה ולהדליק אותה מחדש כדי שזה ישתחרר. כשפניתי לאורנג' עם הבעיה הזו, נאמר לי לנקות RAM מידי פעם וזה יפתור את הבעיה. הוסבר לי באורנג' שה RAM צריך להיות בערך על 150, 160. טוב לדעת שזה לא מהווה בעיה, למרות שקצת מרגיז שאלו התשובות שאני מקבלת מנציגי שירות שאמורים להבין קצת במכשירים האלו.

metrocard

New member
לנציגי השירות אין מושג ירוק .

קחי את זה בתור קו מנחה בכל פנייה אליהם. כמות גיבוב השטויות שהם פולטים ברוב הפניות הטכניות אליהן , מצדיקה כתיבת אפליקציה שתוקדש רק לזה (לשתי הפלטפורמות...).

למעלה