שאלה לגבי ה performence >>>

b ברק d

New member
שאלה לגבי ה performence >>>

אין איזו תוכנה שמרוקנת את הזיכרות מהמחשב כל כמה שניות? אני עובד עם כמה אינסטרומנטים ביחד וכשאני פותח למשל halion עם כמה סאונדים המחשב נהיה איטי ולא סוחב וכל מכה על המקלדת מקפיצה את הפרפורמנס לשמיים יש לי מחשב הברבה כסף שבנוי לעבודה הזאת אין איזו תוכנה שמרוקנת את הזיכרון מהמחשב שלא יזכור יותר מידיי? תודה רבה אחלה פורום שנה טובה :)

alt loc

New member
זה לא המחשב(יכול להיות)

תבדוק את ram buffer תגדיל אותו שיהיה לכרטיס שלך אוויר לנשום אם יש לך כרטיס מקצועי תנסה אם לא אז תקנה כי זאת 1 הבעיות

b ברק d

New member
יש לי כרטיס מקצועי

אם אתה מכיר audiolink rme ואיפה יש את מה שאמרת ram buffer ומה זה עושה? תודה :)

b ברק d

New member
אה בעצם הבנתי אותך אבל

אני שם אותו על 512 כדי שיתן לי תגובה מהירה במידי זה לא קורה לי הרבה רק כשאני פותח את ההליון עם סאונדים מישהו אמר לי פעם שיש תוכנה שמרוקנת זיכרון והמחשב מפנה מקום וזה רץ טוב אולי אתם לא מכירים את התוכנה הזאת בכל מקרה תודה :)

S l nC O

New member
בעיקרון

מה שיכול לעזור זה סוג של אופטימיזציה למערכת שלך. יש כמה אתרים שמציעים טיפים פשוטים לביצוע ומאוד מאוד יעילים לעבודה עם אודיו ותוכנות כמו קיובייס. תנסה לבדוק אם יש שם משהו שעוזר לך: www.pcaudiolabs.com www.soundonsound.com/sos/Mar02/articles/pcmusician0302.asp

HeavenlyB

New member
בגרסאות החדשות של HALION

התוכנה קוראת ישירות מההארד דיסק, וכך משאירה את ה-RAM יחסית חופשי.

dmt4me

New member
אם המחשב שלך מקרטע..

ז"א שהוא חלש מידיי לעבודה על קיובייס,נקודה.(לכולנו יש את הבעיות האלה לצערי..)

b ברק d

New member
ידידי >>>

המחשב הזה נקנה לפני 4 חודש ביותר מ 18.000 ש"ח אני יודע על מה אני מדבר איתך קיבלתי נתונים מקצועיים ביותר לא מדבר על המחשבים שרובם עובדים איתם לא פה הבעיה אז טנקס :)

למעלה