שאלה לגבי התקנת AJAX

ברק קרב

New member
שאלה לגבי התקנת AJAX

האם גם על השרת (ולא רק במחשב עליו אני מתכנת) אני צריך להתקין אטלס\AJAX? אם כן - איזה קובץ? (אם אפשר לינק)

EdotK

New member
כמובן

בגדול, אתה צריך את כל מה שיש לך בתיקיית הBin, אם כי AJAX.Net כבר גרם לי לבעיות שהצלחתי לפתור רק היות ויש לי גישה מלאה לשרת...

ברק קרב

New member
הסתדרתי תודה !

איזה בעיות זה גורם? (אני התקנתי את החבילה שניתנת להורדה מהאתר שלהם וזה עובד לי עכשיו)

EdotK

New member
שדרגתי אתר שנמצא בProduction

מ atlas ל ajax.net. אלוהים לכמה צרות זה גרם לי...

24sharon

New member
גם אני ניסיתי

אצלי במערכת להעביר לAJAX, בסוף התייאשתי באמצע, ונשארתי עם אטלס לעת עתה. (לאחר התקנות והסרות
)

EdotK

New member
מה שאני עשיתי היה הרבה יותר טיפשי

לא הצלחתי לשחזר אחורה, ועבדתי במרתון מטורף במשך 25 שעות בשביל להרים את האתר מחדש..

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

על מה מדברים שוב, שדרוג של אתר מ-Atlas ל-AJAX או שדרוג סביבת פיתוח\הרצה מ-Atlas ל-AJAX? בראשון יש רשימה מאוד מקיפה של הבדלים בין Atlas ל-AJAX שצריך לדאוג לשנות בקוד ומדובר על תהליך פיתוח לכל דבר. זה תהליך שתמיד מתלווה לעבודה עם אפליקציות בבטא. את השני דווקא ביצעתי במספר שרתים ובהצלחה רבה בלי יותר מהסרת Atlas והתקנת AJAX.

EdotK

New member
השדרוג היה מיידי,

רק שהקונטרול אקורדיון לא עובד יפה בגרסה האחרונה, כפי שהוא עבד בגירסה הקודמת בה עבדתי. התקנתי את זה על המחשב שלי, ולא יכולתי לחזור אחורה (מה שלא עשיתי לא הצלחתי) הAjaxToolKit מאוד יפה, אבל _מלא_ בבאגים. אני משתמש בו כרגע רק כהשראה - איזה קונטרולים לבנות לעצמי, אבל אני כרגע משתמש בזה כמה שפחות - זה לא יציב עדיין. כדוגמא, יש לי באג באקורדיון באתר ואין לי מושג איך לדבג את זה. בודאות די גבוהה זה באג בקונטרול עצמו - ואין לי מה לעשות.

למעלה