שאלה לגבי הרצה...

lsabag

New member
שאלה לגבי הרצה...

יש לי ג'וי רייד 200 ואני עכשיו ב950 קילומטר... עכשיו ביום שלישי אני הולך לעשות טיפול ראשון 1000 ק"מ, השאלה עד כמה אני יכול לחרוג בטיפול מבחינת ק"מ? כי אמרו לי שאפשר לעשות מ900 ק"מ את הטיפול הראשון - השאלה עד כמה זה סביר לחרוג? ב-100 ק"מ או פחות או יותר?!
 

ADaM4U2

New member
אין לך מה לחשוש...

אם אתה חורג בטיפה, זה לא יגרום לך לשום נזק, בעיה, או כל דבר אחר. כנס למוסך בראש שקט ביום שלישי...ובהצלחה עם הכלי..תהנה!
 

lsabag

New member
תודה רבה אדם!

הרגעת אותי וחבל שאתה מוכר את הכלי שלך...
 

ADaM4U2

New member
אני מוכר אותו אחרי שנה

שנהניתי ממנו חבל על הזמן, פשוט כך! שירת נאמנה, ולקח אותי בבטחה לאן שרק רציתי. עכשיו עקב מעבר עבודה, אני משדרג לאחיו הגדול, לג'וימקס, שיתן לי טיפה יותר מהירות שיוט. תנצל את הכלי שלך, הג'וירייד פשוט כלי מעולה!
 

dori27

New member
שאלה

עד איזה מהירות מותר בהרצת הגוי רייד ? ובהרצת גראנד דינק ?
 

glider1

New member
גם לי יש שאלה

בשעה טובה אני אוסף מחר את ה ג'ויימקס החדש שלי וראיתי באתר של סאניאנג שמומלץ להחליף שמן ולנקות מסנן שמן אחרי 300 ק"מ אבל לי אמרו לבוא רק אחרי 1000. השאלה היא האם זה משמעותי ואם כן אז איך מחליפים לבד???
 

ADaM4U2

New member
בעקרון תנסה שלא להחליף לבד

אם יש לך את האפשרות, כנס למוסך ותתעקש על זה שברצונך להחליף. אין שום סיבה שבעולם שהם לא יעשו את העבודה הזו. וכן באמת מומלץ לעשות זאת לאחר 300 ק"מ. זה מה שאני הולך לעשות בג'וימקס החדש שאני ירכוש.
 
למעלה