שאלה לגבי הקינקס

melancholy man

New member
שאלה לגבי הקינקס

כידוע לכם, הלהקה המצוינת שהרעידה את המצעדים (הבריטיים בעיקר) בשנות השישים לא התפרקה מעולם והמשיכה להוציא אלבומים לאורך שנות השבעים והשמונים, כשהעבירה את מרכז הפעילות שלה לארה"ב. האלבומים שהוציאה הלהקה בשנות השיבעים היו כך אני קורא אלבומי קונספט שרקח מנהיג הלהקה ריי דיוויס, העניין הוא שאלבומים אלו זכו בעיקר להתעלמות בבריטניה ומעולם לא הגיעו לארץ וגם אני מעולם לא שמעתי אף אחד מהם. האם מישהו מכיר?, שמע?, יכול להגיד כמה מילים?.

Jflyaway

New member
בשבילי

MUSWELL HILLIBILIES הוא האלבום הראוי ביותר מהתקופה הזו... בעיקר ALCOHOL והשיר על HOLLYWOOD (ששכחתי את שמו) אחלה FUN

אלכוהול

הגרסה הטובה של השיר נמצאת באלבום ה"חי" שלהם, Everybody's in Showbiz (כמדומני שזה השם) משנת 1974. זוהי גרסה טובה בהרבה מזו שב"מאזוול הילביליז". השיר על הוליווד שהזכרת הוא ככל הנראה Celluloid Heroes. שיר מוזר ויוצא דופן - ולו בגלל שקשה לדעת אם דייויס שר ברצינות או באירוניה.

Jflyaway

New member
כן...שיר ענק

וריי דיוויס מבריק עם ה "רודולף ולנטינו" שלו....

Chocoholic

New member
איל , מה יהיה ?!

לא מספיק שרוקנת את "קצת אחרת" מכל החומר של הקינקס שהיה שם ולא השארת כמעט כלום לאחרים, אתה עוד חושב קדימה, על האלבומים שעוד לא מייבאים לכאן

giloni

New member
אוסף אחד שהתגלגל אלי

והפך את האחים דיוויס לחלק אינטגראלי ברשימה הרטובה שלי, למרות שהאוסף הגיע אלי דוקא בשיא עידן הפרוגרסיב כשכל מי שלא קפץ על האמונד נחשב Out. אני מתכוון ל Celluloid Heroes, אוסף שירי אגדות הקולנוע שכלל כמה קלאסיקות כמו Holyday, Alcohol, Mouswellhill, 20Century man ועוד כמה. תענוג צרוף לשיר יחד עם ריי דיוויס את היציאות המתוקות שלו, לזרום עם יכולת החריזה הנפלאה שלו והעיבודים הפשוטים לכאורה אבל מלאי הרגש וההתאמה למילים. לא רבים בעולם הרוק הצליחו בכך... יקי

למעלה