שאלה לגבי הפרש גילאים

RedWolf20

New member
שאלה לגבי הפרש גילאים

רציתי לדעת מה דעתכם בעניין.. יכול להיות שזה ילך בין מישהי בת 17 ובחור בן 23 ? אני יודע שזה הפרש עצום אבל ... תודה למי שיענה.

nate2000

New member
או שכן או שלא

ואם לא ילך זה לא בהכרח בגלל הגיל. יש עוד פרמטרים שקובעים את הצלחת/כישלון הקשר.

RedWolf20

New member
אני אפרט יותר לגבי המצב ...

בזמן העבודה יצא לי לדבר כמה מילים עם בחורה בת 17 ..ראיתי אותה כמה פעמים ורואים שהיא נמשכת ויש המון מבטים וחיוכים..וגם אני נמשך אליה השאלה אם כדי לי לנסות לדבר איתה יותר לעומק ולקחת ממנה טלפון ולראות לאן זה יזרום או פשוט לעזוב את זה ? לפי הדיבור שלי איתה היא בוגרת לגילה ככה שאולי זה כן אפשרי ..אני פשוט לא בטוח ..

תנסה , לך על זה

ההפרש לא כזה גדול אם זה רציני בעיניך והיא באמת מוצאת חן בעיניך , אז אני במקומך לא הייתי מהססת

בעיקרון זה ההבדל גילאים ביני לבין בעלי, אבל

לגבי גיל כזה, אני עדיין לא יודעת אם זה אפשרי כי בכל זאת לדעתי עדיף לחכות עוד שנתיים ככה.

בשלב הזה של החיים, הפער הזה יותר משמעותי,

מאשר נגיד בעוד 3 שנים. זה לא הגיל אלא המקום בו אתם נמצאים בחיים. במצב הנורמטיבי: היא עסוקה בבגרויות השנה ואח"כ תהיה עסוקה במחשבות ובהתמודדות עם הצבא, כל זה כבר מאחורייך. אני מניחה שאתה עסוק יותר במחשבה על לימודים\עבודה ועתיד. וזו רק דוגמה אחת ללמה בגיל הזה הפער משמעותי. ועוד לא דיברנו על דברים משמעותיים אחרים כמו ההורים שלה... אם אתה יכול להמנע מזה ואין שם איזה אהבה חזקה שאתה מפחד שמפספס, הייתי עוברת הלאה במקומך.

למעלה