שאלה לגבי הפנג שואי

d a n d u s h

New member
שאלה לגבי הפנג שואי

אמא שלי רוצה להזמין יועץ שייעץ לנו קצת איך לעצב מחדש כל מיני חדרים לפי הפנג שואי... אין לי שום ידע/ניסיון בזה, ולכן רציתי לשאול - כמה בערך מקובל לקחת על שעת ייעוץ בלי כל מיני טכסים למיניהם וכו' ? ומה השעת יעוץ הזו כוללת ? פשוט בא מישהו לבית ואומר לנו - את המיטה כדאי לשים כאן, את זה לשים שם וכו' ?

d a n d u s h

New member
ועוד שאלה

אני מכירה מישהי בכיתה י"ב אצלי בבי"ס שיש לה תעודת "מאסטר בפנג שואי" של מכללת רידמן להציע לאמא שלי לקחת אותה ? טכנית אין לה עדיין ניסיון ממשי כי עד עכשיו אנשים קצת "נרתעו" לקחת אותה כיועצת בגלל הגיל עדיף לקחת אדם בעל הרבה ניסיון או שניסיון זה לא כזה הכרחי ?

d a n d u s h

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif את יכולה רק לומר לי כמה

בערך נהוג לקחת על שעת ייעוץ ?

d a n d u s h

New member
זאת הבעיה...

בדקתי איפה שאני גרה ואני פשוט לא מצאתי באף מקום מודעה של יועצי פאנג שואי ! לא תחת רפואה אלטרנטיבית, לא בספר טלפונים, לא בעיתון, לא כלום
היחידה שאני מכירה היא ההיא מהבי"ס שלי, ואמא שלי רוצה לתת לה הזדמנות אבל לא יודעת כמה צריך לשלם לה על כל שעת ייעוץ (ולה אין ניסיון עדיין בתחום)...

d a n d u s h, בוקר טוב

יועצי פאנג שואי הם אנשים שיודעים לנסוע ממקום למקום ואפילו מכירים טוב מאוד את הארץ. כך, שזה לא ממש צריך להיות מהרחוב ממול... מיגוון אפשרויות איננו בעיה, ההיפך, הוא מאפשר לכל מגוון הקהל שיש להשתמש ולהעזר בפאנג שואי. אני בטוחה שבשיחה אחת, ישירה, ועניינית איתה, תוכלו לישב כל התלבטות, בעיה או אי הבנה... התעריף של אדם אחד, אינו מחייב אדם אחר. כל סכום, או דרך של יועץ כלשהו, אינו מחיייב אף יועץ אחר. נסי לחשוב על האפשרויות הרבות שיש לא על "זאת הבעיה" יום נהדר מלא הפתעות חדשות

d a n d u s h

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif תודה ../images/Emo9.gif אני באמת אולי אנסה

לברר לגבי יועצים ממקומות אחרים
ותודה על התגובה ! את מאוד נחמדה
יום טוב גם לך

למעלה