שאלה לגבי הפורום...

ofrago

New member
שאלה לגבי הפורום...

אני חדשה כאן ומתלהבת, אבל לא ממש ברור לי אם זה פורום בישול לילדים או בישול ל"גדולים" כי יש כאן מתכונים מתוחכמים ומסובכים. אז מישהו מתנדב להסביר?

שלום חמודה

הפורום הזה הוא בישול הורים עבור ילדים מגיל 0 עד בכלל. לגביי, ילד עבור אמא הוא ילד גם אם הוא נשוי. יום נעים שיהיה לך

נירהמ1

New member
עפרה - לכולנו יש ילדים ולא חשוב

אם הם קטנים או גדולים. הם תמיד יהיו ילדים בשבילנו. לי למשל יש ילדים בגילאים: 21, 18.5 ו-17.5, אבל מאז שהם היו ילדים קטנים נתתי להם אותו אוכל שאני אוכלת, דהיינו אוכל של "גדולים". ועוד דבר, ככל שתהיי כאן יותר ותכיני את המתכונים ה"מסובכים ומתוחכמים" כמו שאת קוראת להם, הם ייראו לך יותר ויותר פשוטים וקלים להכנה. ברוכה הבאה לפורום!

effyba

New member
../images/Emo45.gifאנחנו פה כדי לעזור, גם כאשר

מתכונים נראים מסובכים. יש פה מספיק "יודעי דבר" שיעזרו לך לצאת למסע הנפלא בעולם המתכונים......

ofrago

New member
יש לי סרבן אכילה בבית

יש לי ילד בן שש והוא לא מוכן לתאום שום דבר חדש, אוכל לא ממש מעניין אותו. אולי למישהו כאן יש פטנט קסמים...

אין בעיה של מתכונים לילד בן שש

כדורי בשר ברוטב משה בתיבה - נקניקיה עטופה בבצק פסטות מקרוני עם בשר טחון מפורר ברוטב סלסה

big mama 2

New member
ברוכה הבאה לפורום...

ואל תדאגי....גם לי יש סרבן אכילה בבית אומנם בן 3 אבל עדיין סרבן.... נשמח לעזור לך ......רק לא להתבייש לשאול.....

silvey

New member
../images/Emo140.gifברוכה תהיי בבואך...../images/Emo24.gif ו...

תעשי מה שאני עשיתי בזמנו כשהילדים היו קטנים וסרבני אוכל. כל דבר חדש שעשיתי הדגשתי שזה לא בשבילם
ושלא יגעו בזה, (בהמלצת רופא הילדים דאז...). ראית פעם ילד שאמרו לו שאסור והוא ציית
. אולי זה ייקח זמן אבל יעבוד בסופו של דבר.

למעלה