שאלה לגבי העיצומים

אופיר91

New member
שאלה לגבי העיצומים

1) יש סיכוי שעיצומי ארגון המורים יסתיימו עד סוף השבוע (יום ו'), ויתקיימו מבחנים שלא במקצועות לבגרות? 2) העיצומים קשורים רק למבחנים? לא לעבודות ולבחנים? תודה

P i x i e s

New member
תשובות.

1. לא יודעים כרגע... תתעדכן באתר של ארגון המורים או בYNET 2. רק למבחנים, עבודות ובחנים זה לגיטימי.

תכלס../images/Emo110.gif

כדאי לך לבדוק הכל עם הבציפר שלך, כי אצלינו נגיד הם עושים מה שבא להם..

אופיר91

New member
אצלנו בבצפר-

לא עושים מבחנים שלא במקצועות בגרות אבל הבעיה היא שיש לי ביום שישי מבחן בתנ"ך (שלפי העיצומים הוא לא יתקיים) ואני לא יודע אם ללמוד אליו כי אני לא יודע אם יש סיכוי שהעיצומים יבוטלו ויחליטו לבחון אותנו...

../images/Emo32.gif תשובות לשאלון E לפי אתר יואל גבע

http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1179769377140.pdf אין טעויות, חוץ משאלה 4 שהיה לי ניסוח שונה קצת

../images/Emo32.gifאוקיי, קרה לי עכשיו אחד הדברים המוזרים

שקרו לי אי פעם (לא יותר מוזר מהפעם ההיא שהמורה שלי למחשבים נסע לת"א ללמד כי הוא חשב שיום רביעי מתי שהיה בעצם יום חמישי, אבל לא על זה אנחנו מדברים עכשיו
) איזה אחד (כנראה אחד השכנים) החנה את הרכב שלו מול הבית שלנו, באמת נורא מסכנים אין להם חניה מול הבית (ציוניות חבר'ה), וכנראה שהוא בודק את הרמקולים באוטו או משו, אז הוא שם מזרחית פוווול ווליום, ואני שונאת מזרחית בטירוף...אז הפעם החלטתי להחזיר להם על כל זה (זאת לא הפעם הראשונה כמו שהבנתם), אז סגרתי את הדלת, שלא יפריע להורים (אחותי אמרה לי שהיא לא שמעה כלום, ככה ש...מוזר), ושמתי פווול ווליום טריויום, הפינים מהאירוויזיון (שנה שעברה כמובן) ועוד כל מיני הארדרוק ומטאל וכאלה, ופתאום נופל משהו מהרמקול (היה עליו משו ליופי) על הרצפה ומתרסק.......טוב שלא הייתי ליד זה למה זה היה בטח כואב

P i x i e s

New member
מישהי כאן מושפעת מהמתכונת. ../images/Emo6.gif

(ציוניות חבר'ה) ציניות

אין מצב../images/Emo12.gif

באמת כתבתי את זה?!
נו, אבל יודעים למה הכוונה, מן הסתם XD

shiratel

New member
חחחחחחחחחחחחחח חמודה! מזכיר לי אצלנו

כזה הלכנו למשרד של המנהל וביקשנו ממנו שיקלו לנו קצת בתנאים של המבחן בתנ"ך (מה ש"קרה", אבל לא באמת על פני השטח)... ובגלל שאנחנו השכבה הראשונה של מופת בבצפר שלנו עושים עלינו את כל הניסויים וזה... אז אחת אצלנו אומרת "ככה מתנהגים אלינו, אנחנו החלוצים!" אז כזה אמרתי לחברה שלי "אנחנו החלוצים, אנחנו מנסים להשיג את הצ'ארטר"... והיא נשפכה מצחוק
המגן בהסטוריה מטמטם את כולם!

P i x i e s

New member
אבל אני מתה על היסטוריה לאחרונה. ../images/Emo99.gif

חחח יש לי מתקפת אהבה להיסטוריה ומתמטיקה לפני הבגרות. (קולנוע אהבתי תמיד). המממ. מוזר
כאילו, אני היחידה שכתבה באוואי במסנג'ר "מגן בהיסטוריה
" וכל השאר "מגן בהיסטוריה
איככככססס שונא היסטוריה". What's there to hate? :| (כן, חצי מהפורום הזה טוב בשפות)

VIVIAN3

New member
:D:D:D:D גם לי יש סיפור דומה

הייתי עם חברות שלי וסתם רציתי להגיד להם "יש לי הודעה בשבילכם" אבל בטעות יצא לי "יש לי הודעה יהודית בשבילכם" חחח שמתי לב שלכל מילה מוסיפים או לאומי או יהודי או ציוני תנועה לאומית תנועה ציונית תנועה יהודית בית לאומי בית ציוני בית יהודי מסגרת לאומית מסגרת ציונית מסגרת יהודית שטות לאומית שטות ציונית שטות יהודית בלה לאומי בלה ציוני בלה יהודי אאאאהההההה!!!!!!!!!

למעלה