שאלה לגבי הספרים

HOT SPOT 2010

New member
שאלה לגבי הספרים

שלום לכולם, אחרי שצפיתי בפרקים של הסדרה "משחקי הכס", החלטתי שאני רוצה להתחיל לקרוא את הספרים עליה הסדרה מבוססת. השאלה היא האם יש סדר מסוים לספרים, כי הבנתי שיש ספרים בעלי אותו שם שהם בעצם שני חלקים או משהו. בכל מקרה, בשביל מישהו שהולך לקרוא את הספרים, איפה להתחיל, ובאיזה סדר לקרוא אותם. תודה.

קרקלה

New member
יופי של סקירה מעליי, וגם

מאחר וזו סדרת ספרים (שיר של אש ושל קרח), אכן תצטרך לקרוא אותם פי הסדר (או להיות מבולבל). אתן לך את שמות הכותרים בעברית, הבנתי שאותם אתה מחפש כי בסדרה באנגלית אין ספרים עם שני חלקים ממה שראיתי בינתיים (בעברית החליטו לעשות על הקוראים כסף קל, וצריכים לקנות את שני החלקים בנפרד). אז ככה: ספר ראשון - משחקי הכס ספר שני - עימות המלכים, מחולק לשני חלקים (בלי שמות שונים או משהו והכריכה גם היא זהה - למעט הסימון חלק I וחלק II) ספר שלישי - סופת החרבות, מחולק לשני חלקים על אותו רעיון ספר רביעי - משתה לעורבים, מחולק כנ"ל בקיץ אמור לצאת הספר החמישי באנגלית, והתרגום שלו יצא ככה"נ בחורף 2012.

HOT SPOT 2010

New member
קצת מטומטם

למה לחלק ספר לשניים אם במקור הוא רק ספר אחד? בכל מקרה, מה המחירים של כל ספר?

nathaliesh

New member
זה לא טפשות

אם אפשר לעשות על הקוראים קופה של 80*2

קרקלה

New member
המקום הכי זול שאני מצאתי זה

כאן. אבל הכי זול יד שניה. לא, עזוב את זה, ספרייה.

HOT SPOT 2010

New member
אין מצב

כל ספר שאי פעם קראתי הוא ספר שקניתי. ככה אני לא צריך לשבור את הראש מתי צריך להחזיר את הספר, ולא צריך למצוא כתם שוקולד באחד העמודים בזמן שאני קורא. חוץ מזה, אם אני קניתי את הספר הוא שלי לתמיד (ואני תמיד גם יכול למכור אותו למישהו). בכל מקרה, כנראה אני אקנה בסטימצקי, יש מצב שיש להם איזשהוא מבצע או משהו. תודה.

אם הספר הוא שלך

זה לא כזה גרוע לראות כתם שוקולד או קטשופ. זה מזכיר לך מה זללת פעם אחרונה שקראת את הספר...

CallMeCavanaugh

New member
הספרים בסדרה

נכון להיום, אלו הספרים בסדרה לפי הסדר: משחקי הכס - A Game of Thrones עימות המלכים - A Clash of Kings סופת חרבות - A Storm of Swords משתה לעורבים - A Feast for Crows בעברית, הספרים השני, שלישי ורביעי חולקו לחלקים א' וב'. יש הוצאות מסויימות באנגלית שבהן הספר השלישי חולק לשניים, כי הוא ארוך מאוד. הספר החמישי, שיצא בקרוב, נקרא A Dance with Dragons, ומן הסתם גם הוא יחולק לשניים בעברית, כי הוא ארוך כמעט כמו הספר השלישי. כרגע מתוכננים עוד שני ספרים בסדרה - The Winds of Winter ו A Dream of Spring, אבל בהתחשב בעובדה שבמקור תוכננה הסדרה לשלושה ספרים, אחר כך הורחבה לחמישה (נדמה לי) ואחר כך הורחבה שוב לשבעה, אי אפשר לדעת כמה ספרים באמת יהיו בה עד שהיא תסתיים.

is00

New member
הצעה שלי...

אם אתה נהנה מסדרת הטלוויזיה, תסיים איתה קודם. אחר כך תקרא את הספרים. אולי אחת הסיבות שאני כל כך לא נהנה מהעיבוד הטלוויזיוני היא שקראתי את הספרים, לפני. יש לך סה"כ עוד 3 שבועות עד לסיום העונה הראשונה.

בתור מי שקרא את הספרים

אני ממש מתרגש בשבילך שיש לך את היכולת לקרוא את הסדרה בפעם הראשונה. תהנה :)

למעלה