שאלה לגבי הסכם

alanby

New member
שאלה לגבי הסכם

אני ואישתי הגענו למסקנה שאנחנו לא מסוגלים יותר לחיות ביחד ולכן אנחנו מתחילים בפירוק... הגענו למסמך הבנות בקשר לחלוקת הרכוש, משמורת ילדים (יש לנו בן 1) וכמובן דמי מזונות. לגבי דמי המזונות : הילד כרגע נמצא בגן פרטי האם אפשר לחלק את דמי המזונות עד גיל 6 בסכום מסויים ואח"כ בסכום אחר ? כלומר בסיס + 30% דמי מדור + חצי גן עד גיל 6 ואח"כ בסיס+30% דמי מדור + איזה סכום ? או שפשוט משלמים מזונות בסיס + 30 אחוז דמי מדור ואת החינוך מוציאים לסעיף נפרד ? שאלה נוספת, האם במידה ויש לנו הסכם יש צורך ללכת לבית משפט או מספיק ללכת לבית הדין הרבני לאישורו (אגב מישהו מכיר עו"ד טוב באיזור חיפה שיכול לנסח את ההבנות שלנו להסכם ?) תודה לכולם...

mazoneli

New member
בהסכם אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים

ולאשר אותו בבית דין רבני, אין צורך בבימ"ש, אנחנו ניסחנו הסכם לבד והעברנו לעו"ד שיעבור עליו לוודא שאין פרצות, אחרי ה OK שלו המשכנו לבד.

המלצה שלי - אשרו את ההסכם בבית המשפט

והסבר: הערכאה המשפטית בה אישרת את ההסכם היא הערכאה אליה תפנו בעת הצורך לשנות את ההסכם. במידה ויתעורר צורך כזה בעתיד - עדיף לפעול מול בית המספט לענייני משפחה, שבו יש מודעות והתייחסות עמוקה יותר לצרכי הילד, מאשר לבית הדין הרבני, שעוסק פחות בתחומים הללו לעומקם. אם מעורב ילד בסיפור - אשרו את ההסכם בבית המשפט לענייני משפחה ואח"כ תעברו להליך הפורמלי בבית הדין הרבני. תוספת של כמה מאות ש"ח שיכולה להקל עליכם מאוד את החיים בהמשך.

ועוד משהו -

אתם יכולים להכניס את החינוך כסעיף נפרד מהמזונות ומהמדור. אצלנו זה כך וזה מאוד נכון בעיני (בהתחשב בעובדה שילדיי היו מאוד צעירים כשהתגרשתי, ונראה לי לא הגון ונכון שהגרוש ישלם גם כיום - כששניהם 'עולים' לנו בשנה מה שפעם עלה אחד בחודש - סכומי עתק על החינוך). בהצלחה

טוב שאני קוראת בהמשכים../images/Emo3.gif

עו"ד בחיפה - גלעד לוי (המגשר שעשה לנו את ההסכם) - 0544-565627 נעמי אשחר - 04-8218060

נעיתה

New member
ואני קודם עונה ואחר כך קוראת תגובות../images/Emo3.gif

הנה גולשת מרוצה

נעיתה

New member
אני שמעתי המלצות חמות על עו"ד גלעד לוי

גם ברמת מגשר. באופן אישי לא השתמשתי בשירותיו אבל מכירה לא מעט גולשים שמרוצים מאוד. הוא נמצא בחיפה טל: 054-4565627

למעלה