שאלה לגבי הסכום

שאלה לגבי הסכום

האם גם אתם חושבות שצריך שיהיה סכום מסוים שאותו משלמים לפונדקאית? זה מאוד בעיתי שזה ככה לא מסודר, כל אחת מבקשת מה שבא לה מצד אחד לא הייתי רוצה לדעת שהפונדקאית שלי מרגישה שסידרו אותה אם אשלם לה פחות מצד שני זה לא פיר שנשלם יותר גבוה.

emuna4

New member
קשה להשוות

בין הסכומים כיוון שהתכולה של כל הסכם יכולה להיות שונה בהתאם לסיכום שמושג בין הצדדים. בסך הכל במקרים שאני נתקלתי ההבדלים אינם כה גדולים והסכומים המקובלים ידועים. הנקודה החשובה יותר היא ההתאמה ותיאום הציפיות לגבי מהות הקשר וזה המקום שפחות מומלץ להתפשר. אני מסכימה אתכם ששני הצדדים צריכים להיות מרוצים מההסכם כדי שהתהליך יתחיל (וייגמר) ברגל ימין. שיהיה בהצלחה

מירבי*

New member
אורית את צודקת

רצוי היה לקבוע סכום אחיד לכולם וכך למנוע את המשא ומתן הלא נעים שמתקיים לפעמים בין הזוג לפונדקאית. ברור שאין מחיר אמיתי לאושר גדול כזה, וברור שההערכה והוקרת התודה לא נגמרים בכסף, מצד שני, הפונדקאית ראויה לתשלום הגון עבור המעשה האצילי שהיא עושה, אני חושבת שאם היו משכילים לקבוע בחוק את המחיר אפשר היה למנוע הרבה מאוד אי נעימויות וחילוקי דעות.

הבדל של 5000$ זה הבדל ענק

תחשבו שזה 20000 שקל, זה המון המון כסף בשביל אנשים שכירים שמרוויחים משכורת ממוצעת במשק. אמונה אני נתקלתי בכל מיני בקשות של סכומים וזה עושה לי רע .

למעלה