שאלה לגבי הסדרה...

שאלה לגבי הסדרה...

אני ממש לא אוהבת את השחקן המחדש שמשחק את ריק... הוא דיי מעצבן... מה קרה לבן של ריק???????? ויש לי הרגשה שיהיה משהו בין פיבי לריק....חולני....

idan2602

New member
זה השחקן הכי מגעיל שלוהק אי-פעם!!!

כל פעם אני מדמיין אם ריק הקודם היה משחק באותה צורה מעצבנת כמוהו!!!!! ואני בטוח שלא!!!! עזבו להחזיר את הסידרה חערוץ 2 - המשימה הבאה: להחזיר את ריק הקודם! לא בהכרח את ג'סטין טורקלסין אלא את ריק שהיה לפני, בתחילת הסיפור עם אמבר.אותו ריק שאמבר תרמה לו כלייה בעקבות התאונת דרכים. זו המשימה הבאה!!!!

Noamush

New member
ג'ייקוב יאנג?

הוא משחק עכשיו ב"כל ילדיי" אם אני לא טועה. אבל בכל מקרה הוא באמת היה השחקן הכי טוב ששיחק את ריק פורסטר.

איתן 823

New member
הוא באמת מגעיל הריק הנוכחי

אבל לדעתי השחקן המוצלח ביותר שגילם את דמותו של ריק הוא ג'סטין טורקילדסן,איזה הבדל משמעותי בין השניים. אני ממש לא מבין את המלהקים של הסדרה,איך הם בחרו בשחקן הנוכחי,הוא גס במראה ומשחק קשוח. אנשים,תגידו,זה ממש לא הוגן שYES רכשה את הזכויות לשדר את הסדרה. אני ממש בדיכאון מזה ששמעתי בחדשות ערוץ 2 שהם מפסיקים לשדר את הסדרה. מה יעשה מי שיש לו HOT? זה מאלץ את כל המעריצים של הסדרה לעבור לYES ממש חוצפה. כיום אני בן 28 ואני צופה בסדרה מהפרקים הראשונים שלה כשהייתי בן 15 בערך. ואני בטוח שיש הרבה כמוני בארץ. אני חושב שהיינו צריכים לעשות משהו בנדון מעבר לתלונות... )-:

Yaki J

New member
לדעתי ג'סטין היה הכי גרוע

הוא לא היה כריזמתי (וזה היה בולט בסצינות של ריק מול דמויות כמו אמבר ודיקן), לא היתה לו כימיה עם אף אחת מהשחקניות מולו (אמבר נראתה כמו אמא שלו וכל השאר קימברלי, קייטלין ושות' היו סתם פוסטמות) והוא לא הביא לתפקיד את הסקסיות הנדרשת והמתבקשת מיורש אופנה צעיר ועשיר, שנולד להורים כל כך בולטים.

S c a r l e t t

New member
ג'ייקוב../images/Emo99.gif

את ג'סטין לא סבלתי, החדש (ברח לי השם שלו) ממש עדיף עליו

למעלה