שאלה לגבי המשחק

K i R i

New member
שאלה לגבי המשחק

מישהו אולי יודע אם יצא בעתיד משחק לסרט לPC? תודה

K i R i

New member
ועוד משהו קטן

האם יצא משחק שמבוסס על עלילת סרט על אחד הסרטים הקודמים בסדרה? אם כן, איזה? תודה רבה

tactical

New member
תשובות....

לגבי שאלתך הראשונה- ככל הנראה לא יצא ל-PC המשחק של נקמת הסית' ולשאלתך השניה- יצא משחק של אימת הפאנטום ל-PS ול-PC ולמתקפת המשובטים אם אני לא טועה יצא לGBA...

Jedi Force

New member
לא יצאו ממש...

הרבה משחקים של "מלחמת הכוכבים" שמספרים בדיוק על הסרט. אומנם יצאו מאוד משחקי-מחשב של מלחמת הכוכבים, אבל רובם מספרים על ג'דיי אחד שלא רואים אותו בסרט, או על קרבות משובטים וכו'. יש משחק של הסרט הראשון "אימת הפאנטום", אבל אני לא ממש יכול להמליץ לך עליו כי הוא יצא לפני בערך 6 שנים, בשנה שיצא הסרט "אימת הפאנטום" וגם בגלל שהמשחק לא תומך בווינדוס אקס פי אלא רק בווינדוס 98, למרות שאהבתי מאוד את המשחק. כמובן שאני מאוד ממליץ לך על Star Wars Lego, שזה המשחק מעולה שנותן לך את החוויה של הטרילוגיה הראשונה, מ"אימת הפאנטום" ועד "נקמת הסית'". GBA הכוונה גיימבוי, אתה יכול לשחק בגיימבוי במחשב בעזרת האימולטור, אבל אני לא ממש ממליץ על זה כי הגרפיקה גרועה.

K i R i

New member
אחלה גם..

ראיתי שה attack of the clones קיבל ציון ממש ממש נמוך... ומה הקטע של לשחק משחקי גיימבוי על המחשב?!.. לstar wars lego יש גרפיקה טובה יחסית? אהמממ איך הלגו מתקשר למשחק?

tactical

New member
אממממ..... (אני שונא כותרות)

בקשר לשחק משחקי גיימבוי על מחשב..... הוא מדבר על שימוש באמולטור... אני לא בטוח שזה חוקי לדבר על זה פה אז אני לא ירחיב בנושא... בנוגע ללגו זה פשוט העלילה של SW שמוצג באבני לגו כלומר כל הדמויות הם דמויות של לגו והסביבה עשויה כאילו מלגו.... הנה קבל כאן תמונות מהמשחק.... http://www.gamespot.com/pc/action/legostarwars/screenindex.html

Jedi Force

New member
אתה בטוח?

שיש לך את המשחק הזה: (תסתכל בתמונה) ו-K i R i, אתה מוזמן להוריד את גרסת הדימו של Star Wars Lego מהאתר הרשמי.

thorondor

New member
לי היה את זה.

לפלייסטישן 1. משחק מאוד נחמד, חוץ מהעובדה הקטנה שאי אפשר לעבור את השלב האחרון בו.

Jedi Force

New member
ברור שאפשר...

לעבור אותו. בשלב האחרון שאתה משחק כאובי-וואן קינובי, אתה צריך להגיע לחדר הזה ששם אתה בעצם הורג את דארת' מאול, ובזמן שאתה מגיע לשם, אתה נלחם נגד מספר דרואידים ויכול לפעמים לראות ברקע את קוואי-גון ג'ין נלחם נגד דארת' מאול.

thorondor

New member
אני יודע.

אבל בשלב מסוים את מגיע לנקודה שממנה אין לאן להמשיך. כל קפיצה לטבעת אחרת מסתיימת בנפילה.

אליהו555

New member
יש נקודה כזאת...

שאתה נמצא על טבעת והקפיצה לעבר הבאה נורא קשה.. אבל אפשרית.. עניין של תזמון מדויק. באמת נראה לך הגיוני שיצרו משחק שלא ניתן לסיים אותו?

למעלה