שאלה לגבי המרת קמח בקמח מצה
יש לי מתכון לעוגיות בוטנים מתוך הספר "מטעמי צפון אפריקה" / פסקל פרץ הנה המתכון המקורי: 3 כוסות בוטנים טריים 1+3/4 כוסות סוכר 5 כפות קמח 1 כפית אבקת אפייה 3 ביצים 1/2 כפית קינמון 1/2 כפית ציפורן 1 כפית תמצית וניל 50 גר' אבקת סוכר עשיתי פעם בפורים את המתכון הזה כחלק ממשלוח מנות ויצא פשוט מעולה. השאלה שלי היא: האם אפשר להמיר פה את הקמח בקמח מצה? אם כן, כמה לשים במקום ה-5 כפות קמח שמצוינות פה? תודה וחג שמח ל-bali הנפלאה ולכל משתתפות הפורום
יש לי מתכון לעוגיות בוטנים מתוך הספר "מטעמי צפון אפריקה" / פסקל פרץ הנה המתכון המקורי: 3 כוסות בוטנים טריים 1+3/4 כוסות סוכר 5 כפות קמח 1 כפית אבקת אפייה 3 ביצים 1/2 כפית קינמון 1/2 כפית ציפורן 1 כפית תמצית וניל 50 גר' אבקת סוכר עשיתי פעם בפורים את המתכון הזה כחלק ממשלוח מנות ויצא פשוט מעולה. השאלה שלי היא: האם אפשר להמיר פה את הקמח בקמח מצה? אם כן, כמה לשים במקום ה-5 כפות קמח שמצוינות פה? תודה וחג שמח ל-bali הנפלאה ולכל משתתפות הפורום
![](https://timg.co.il/f/Emo20.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo141.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo20.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo141.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo20.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo141.gif)