שאלה לגבי המפגש פורום

Arielcohen

New member
שאלה לגבי המפגש פורום

אוקיי, אז מה נסגר? איפה ומתי? וכל הירושלמים - בואו נארגן איזו קבוצה וכולנו נלך ונחזור ביחד! מה אתם אומרים?

25 לדצמבר 7 בערב, עזריאלי ../images/Emo187.gif

וירושלמים באמת אפשר להתארגן לבוא ביחד.. אם זה יותר נוח אפשר לקבוע ב 6 בתחנה מרכזית ולנסוע ביחד!!! לגבי לחזור זה כבר יותר נזיל.

חחחח

הצחקת אותי... עד שזה ייקרה לפחות חסרים עוד 10 שנים. ניראה מתי הם יסיימו בכלל את הרכבת הקלה שהם כבר בונים אותה שנתיים.

Ez sLeeP

New member
באשר למפגש, (אנא כנסו)

בשיחה עם אבי היקר (AKA איש יקר בחולצת פסים / גלוש), חשבנו שאם כבר האמפי בעזריאלי - מקום חשוף לפגעי הטבע (בתוך הקניון עצמו, אין חופש תנועה למפגש פורום, ובוודאי לא פורום מטורף כשלנו..), אז אפשר כבר בגני יהושוע, כמפגש הראשון. כך תהיה זאת נוסטלגיה מרנינה, וממילא זה מקום חביב ומשעשע. מי יודע, אולי נפגוש בשנית בחברי ישרא-בלוג השנויים במחלוקת. (מורי, את מכינה את השלטים?) באשר למזג"א רע, נשאלת השאלה, אם וכאשר דני רופ יודיע על גשמים באיזור המרכז, אם לבטל את המפגש, או למצוא מקום מקורה, שהוא הגיוני למפגש פורום. אמצו מוחיכם, לא נותר זמן רב.

אמממ....

לא לבטל! עד שמצאתם יום שאני 99 אחוז באה??? לא!!! אמממ... אני אנסה לחשוב על משהו...

נדב,בלי קשר ועם קשר

כי לא הייתי בזמן של השרשור של ההגעה. אני אדע בכל מקרה רק כמה ימים לפני מהסיבה הפשוטה שעכשיו זה רחוק מידי.כרגע אין ממש סיבה שתמנע ממני,חוץ מאולי טיסה לחו"ל.אבל כרגע אנלא חושב שזה יתרחש באותו זמן.

אוקי אני פלורסנט!!! ../images/Emo187.gif

מה פתאום לבטל???????????? unacceptable (נא לקרוא כמו הסצליאני מהנסיכה הקסומה ..) במקרה של מזג אוויר רע נחשוב כבר!!! שום דבר לא מתבטל..

Ez sLeeP

New member
תהפכו את כבר, לעכשיו.

אנחנו צריכים לדעת מראש. אני all for ספונטניות, אבל אנשים מגיעים מרחוק. אז יאללה, רעיונות. "כאן זה לא ישרא-בלוג!"

רעיון ../images/Emo62.gif ../images/Emo187.gif

זה שיפור של נדבוש: כאן זה לא!!! ישרא-בלוג אבל נשמח לקבל את העוגה..

lollapalooza

New member
אם מישהו מחשיב את דעתי

אז הנה היא: הבעיה עם גני יהושוע היא שבמקרה של גשם, או סתם קפיאה מקור, אין לאן לברוח. אז נכון, אם יודיעו על גשם נשנה (לא לבטל
) אבל אם הגשם יהיה בלתי צפוי
אם נמות מקור בחוץ
מצד שני... עזריאלי בחנוכה...
טוב נו, מה שתחליטו מקובל עליי.

בעקרון הדסוש צודקת ../images/Emo187.gif

ובאמת במקרה של גשם צריך לחשוב על מקום סגור.. ובקניונים זה משעמם כאילו מה נעשה כולנו .. נשב בבית קפה ונשמיד אותו????????????????? וחוץ מזה כל קניון יהיה מפוצץ!!! אבל לא נראה לי שתהיה לנו יותר מידי ברירות אלה אם מישהו מוכן לְנָדֶב את הבית שלו.....

למעלה