שאלה לגבי המטבח

נו באמת....

עושים חיפוי עד הארון העליון. להגן על הקיר זה יותר חשוב מאופנה חולפת (שלא שמעתי עליה כלל....) אנחנו עשינו אבן מיצפה 10X10 וזה יצא בערך חצי מטר גובה בין הארונות. לא לוותר על זה, עוד כמה זמן- כשיהיה עובש מעל הכיור או קיר משומן מעל הגז- זה יהיה כבר מאוחר מדי. ולשפץ עולה הון....

רחלילי

New member
המטבח המוכן שהיה אצלנו:

חיפוי של שיש כלשהו עד גובה של תחילת הארונות העליונים. ואגב אצלנו אין אזור שאין בו או חלון או ארון עליון כך שהחיפוי לכל אורך מטבח יוצא משהו כמו חצי מטר. לדעתי לא להעיז לשים קיר ללא חיפוי כלשהו, המטבח שלך יושפץ עם שמן! (לא יודעת למה אמרו לך על האופנה הזו אולי כדי לאפשר לכם לחסוך במחיר). אצלנו המטבח למזלנו תוכנן עם חיפוי בצבע מאד מאד נטראלי ומאט, וזה גם צבע השיש כולו במטבח, כך שזה לא נראה כמו "מצבה".

Hadar p

New member
לא יודעת אם אופנתי או לא אבל נראה

לי שזה באמת פרקטי שיהיה על הכל כי הכי קל לנקות אבל אני לא בונה עכשיו בית וגם לא אמורה להכנס לדירה חדשה אז אין לי כ"כ מושג! אבל אם תעשי 30 ס"מ מהשיש למעלה נראה לי שזה יכסה מספיק טוב1

fila

New member
.......

אצלי יש קרמיקה מהשיש ועד לארונות למעלה, ואם את שואלת אותי הרבה יותר קל לנקות אריחי קרמיקה מלנקות קיר.

blessed

New member
המון תודה לכולכן :)

חיזקתן את דעתי ועכשיו אני רצה לספר לבעלי היקר שכך כולכן אמרתן! תודה על התשובות ועל כל שאר העצות. אתם 10.

יעלי2

New member
אצל מי אתם עושים את המטבחים?

גם אנחנו בשלב המטבח. ישבנו בסגה ואצל און ליין ברמת גן. המליצו לי על מטבחי זיו אבל עוד לא הגעתי אליהם ואשמח לשמוע המלצות מבעלות ניסיון. בגדול אנחנו מחפשים ספק ישראלי כדי לא לחכות 3 חודשים ליבוא מאיטליה.

ayush

New member
יעלי - לגבי מטבחים ../images/Emo82.gif

אני לא יודעת איזה סטייל של מטבח אתם מחפשים.. אבל אנחנו חיפשנו משהו מאד ספציפי שאהבנו. היינו כמעט בכל החברות המוכרות - רגבה, מטבחי זיו, סגה, טופז, דו-איט, ועוד ועוד ( כמעט כולם באזור הקניון בר"ג ) ומה אגיד לך - יש שם אחלה מטבחים אבל המחירים - בשמיים ( מבחינתנו כמובן...) מה גם ששמענו ביקורות לגבי האיכות המוטלת בספק של כמה מהחברות הללו. בסוף החלטנו ללכת על נגר, פשוט בגלל שידענו כמעט בדיוק מה רצינו, נפגשו עם נגר (שעליו קיבלנו המלצות רבות) והוא ישה לנו בדיוק את אותו המטבח במחירים יותר שפויים.

רחלילי

New member
גם אני שמעתי על נגרים שעושים עבודה

טובה (אין לי שמות) המטבח אצלנו הוזמל מנגר על ידי בעלים הקודים והוא אחלה ואותם בעלים עשו לבדם מטבח מנגר בביתם החדש, מטבח שנראה פשוט כאילו ואציו אותו ממגזין. נגר לא צריך להחזיק חנות במרכז/צפון תל אביב וזה כבר מוריד עלויות. הוא לא צריך מלאם פרסומות וזה כבר מוריד עלויות מצד שני חשוב לבחור מישהו טוב ואמין כדי לא להתקע!

אוסנת123

New member
נגרים - חשוב!!

לראות יותר מעבודה אחת שהם עשו. באופן טבעי התצוגה תמיד מדהימה. אנחנו ראינו עבודות של נגרים אצל לקוחות ואצל כמה יצא שאצל הלקוח הראשון היה יפה ואצל השני כבר ראו דברים פחות יפים. חשוב מאוד לבדוק את הנגר ולראות את הנגריה אם אפשר, לראות שזה מקום מסודר.

רחלילי

New member
חברה שלי עשתה בזיו

די בלית ברירה... הם יקרים בטירוף והם היו מאד נוקשים איתה בכל מיני דברים ומאד לא נחמדים אבל האולם תצוגה שלהם מרשים מאד!

נופר30

New member
לגבי שיש

אצלי בדירה השכורה יש שיש גם על הקיר ( ואפילו שני מדפי שיש ) וזה לא נראה כמו מצבה ( הכל תלוי בגימור ) אבל בכל מקרה זאת דירה שכורה והחלטנו לא להשקיע הקטע עם השיש על הקיר היה כדי לחסוך את הורדת החרסינות הקודמות שנראו מגעיל בכל אופן אם יש למישהי שאלה לגבי כל דבר הקשור בשיש קרמיקה וכו´ שתשאל אותי בעלי שיחיה זה תחום ההתעסקות שלו ואוכל לתת לכם טיפים שבד"כ אני שיש לא אוהבים לעשות כמו להוריד פזות בתוך הכיור שיסתיר את הסיליקון וימדע מעובש וליכלוך להיכנס לשם בכל מקרה יש לעשות קרמיקה / שיש בין הארונות התחתונים והארונות העליונים על מנת למנוע ממים עובש וליכלוך לחדור ולהרוס את הארונות

למעלה