שאלה לגבי הלוקרין

g a l i 2 6

New member
שאלה לגבי הלוקרין

שלום בנות יקרות אני אמנם לא כותבת הרבה אבל אני אתכן כל יום... להזכירכן, אני בהפסקה מהטיפולים, הפסקה שבה גיליתי שאני חיה מחדש, מכל מיני בחינות אני לא מבינה איך לא עשיתי את זה קודם כל מה שראיתי לנגד עיני זה בזבוז זמן שבזמן הזה יכולתי להיקלט אבל איך אפשר להיקלט כשהגוף כל כך מותש והאנדו רק הולך וגובר? בכל אופן רציתי לומר תודה לאלו מכן שעודדו אותי לקחת את ההפסקה הזאת, חבל שרובה מתבזבזת על סיום חובות לאוניברסיטה ולא על ימי כייף אבל לא נורא זה גם משהו שאני חייבת לסיים איתו (עוד 3 שבועות בעזרת השם) בכל אופן רציתי לשאול האם אתן יודעות לכמה זמן מדכא הלוקרין? חודשיים? שלושה? ומה קורה שהוא כבר לא מדכא? מקבלים מחזור פשוט התכנון הוא שאחרי חודשיים וחצי בערך מיום הזריקה אני אמורה להתחיל טיפול ובמקום לקחת דקא הלוקרין יהיה הדקא ומתחילים ישר עם הורמונים השאלה אם התכנון יכול להשתנות ואני אצטרך להתמודד שוב עם המכשושה? מקווה מאוד מאוד שלא כי המחזורים האחרונים היו סיוטים שלא לדבר על העובדה שהם היו בהפרש של שלושה שבועות אחד מהשני

היי גלי

הלוקרין אמור לדכא למשך 3 חודשים (כמובן אם קיבלת זריקה במינון 11.25). יכול להיות שתקבלי מחזור בדיוק אחרי 3 חודשים ויכול להיות שגם אחרי 4 חודשים לא תקבלי מחזור. ויכול להיות שתקבלי מחזור לפני תום 3 חודשים, כמו שאצלי שקיבלתי כבר תחת הלוקרין שני מחזורים בהפרש של חודש (כאילו שאין דיכוי). אי אפשר לדעת מה יהיה אצלך על כל אחת הוא משפיע אחרת, את כמובן יכולה לראות אם את עדיין בדיכוי לפי בדיקות הורמונים בדם.

g a l i 2 6

New member
היי מייקילולי

איזה בדיקות אני אמורה לעשות? את הפרוגסטרון ו -E2?

למעלה