שאלה לגבי הכוונה

שאלה לגבי הכוונה

שלום אני בן 30,מהמרכז ומחפש עבודה כבר המון זמן כמובן שישנן עבודות של שירות ומכירה,אבל עבדתי בעבודות כאלה כל חיי - פרונטלית וטלפונית ואני לא מסוגל לחזור...מה גם שבגילי זה לא הזמן להתחיל שוב לעבוד בעבודות מהסוג הזה. אני מחפש משהו קבוע,מישרה מלאה ומסודרת,שאוכל להוכיח את עצמי ולקדם את עצמי. הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה תחום לפנות,למרות שאני נמשך לתחום המדיה/פרסום/יחסי ציבור אבל חסר כל ניסיון בתחום,גם לא השכלה אקדמאית - ובתחום הזה דורשים תמיד ניסיון. העניין הוא שהגעתי לאחרונה למצב שבו אני מבולבל טוטאלית,"מחפש את עצמי" מקצועית וזה כבר התחיל להשפיע על כל סדר היום שלי. אני עובד כרגע בפרוייקט זמני איזוטרי,על מנת שאוכל לחפש עבודה בשעות הבוקר - ומרגיש פספוס בכל יום ויום. אני יודע שאני שווה יותר מזה,מסוגל ליותר מזה ורוצה הרבה יותר מזה מה עושים?

shiratabarbor

New member
הי מר חסון. מציעה לך לעשות מה שכולם עושים

מנסים. בודקים ורואים מה מתאים. אם אתה חושב שפרסום ומדיה זה הכיוון, נסה להתקבל לבצפר או לגרנות או עבודי וכדו', נדמה לי שיש להם מבחני התאמה [שים לך אם מקבלים אותך בגלל התאמה או בגלל כרטיס אשראי] ועד אז פשוט למצא עבודה שתחזיק אותך עד למימוש קריירה. מוזמן לבדוק אצלנו באורטל, כמו גם בכל חברה אחרת. בנוסף, תתייעץ עם חברים, פעמים רבות חברים יודעים ורואים אצלך דברים שאתה לא רואה בעצמך:)

"חידוד"

ההתברגות בעולם הפרסום והמדיה כמעט בלתי אפשרית ללא לימודים בעבודי/בצפר/קמרה אובסקורה - מה שמצריך כמות לא מבוטלת של כסף, דבר שכרגע לא כל כך זמין לי כמו בעבר. וגם אם כן - מדובר בעבודה משעות הבוקר המוקדמות ועד שעות הערב המאוחרות -חשוב להדגיש - אין לי שום בעיה לעבוד קשה והרבה שעות. כמו כן אני רואה את עצמי מקים משפחה וילדים(בעתיד כמובן), ואני לא רוצה לראות את עצמי(כמו הרבה אנשים בתעשיית המדיה) בתור אדם שבקושי רואה את ילדיו גדלים
דרך אגב - אני רשום בהמון חברות כח אדם - כולל אורטל - ולמען האמת אורטל מציעים לי שירות ומכירה בלבד,למרות ניסיון נרחב בבק אופיס... אז מה הלאה...?

shiratabarbor

New member
עוד חידוד:)

מהיכרות לא מבוטלת עם התחום יש לא מעט משרדי פרסום שדוגלים במגמה פאו הורית, משמע, שעות עבודה סבירות המאפשרות להורים לנהל את חייהם בצורה מאוזנת ולרווקים לנהל חיים בכלל. נכון, עוד הרבה משרדים מצפים לעבודה מבוקר עד ליל, אבל כאמור ישנם יוצאי דופן. לגבי לימודים, לא זוכרת בן כמה אתה, אבל ברוב בתי הספר שציינת ניתן לממש פקדון משוחררים ועוד יותר מזה, פה ושם למוכשרים באמת ניתנות מלגות לימוד. באשר לכיוון- נראה לי שאתה עוד לא מכוונן לגמרי גם בתוך תחום הפרסום- מדיה זה דבר אחד, קריאטיב הוא דבר שני ותקבציאות היא משהו אחר לגמרי. מציעה לך לבדוק היטב מה אתה רוצה ולמה אתה מתאים, כשתמצא את זה ותחליט שזה זה- שווה להשקיע כסף בלימודים שיובילו לקראת קריירה. במקום לזרוק כסף על לימודים סתם. אגב, רוב בתי הספר שציינת הם כאלה המנהלים מסלולי לימודים גמישים- בוקר או ערב למעט קמרה נדמה לי. כך שהמלצתי היא באמת היא למצוא עבודה זמנית, ללמוד את מה שאתה רוצה ומתאים לו [אבל באמת] וללכת על זה. ושוב. בהצלחה גדולה. עדיין מוזמן להכנס אלינו לאתר הדרושים של אורטל, או לפנות אלי ישירות כאן.

חמא3

New member
למעשה אתה יודע

מה אתה לא רוצה וזה גם משהו. בחירת כיוון בחיים דורשת התבוננות מעמיקה בהרבה היבטים המרכיבים את הסך הכל שלך. כשרונות מולדים. נסיון חיים. מבנה אישיות. נקודות חוזק וחולשה וכד'. לשם כך אני ממליצה לך לנסות את האבחון הביומטרי ב'כף ידע'. זה יתן לך שיקוף לגבי השאלות הנ"ל ויעזור לך להתמקד. בהצלחה

למעלה