שאלה לגבי היום

alondr

New member
שאלה לגבי היום

מי מכם נותן פעילות היום ביום כיפור? אצלנו באיזור שלי בצפון בעיקר באיזורים שגרה בהם אוכלוסיה יהודית וערביץ יש כמה כבישים בעייתים מבחינת הצבת מחסומים יידויי אבנים וכו'... ולא מתביישים לזרוק גם על רכבים בתפקיד אמבולנסים /רכבי הסעה של בתי חולים לרופאים והאחיות שעובדים בחג וסתם אנשים תמימים שבטעות נקלעים לכל הברדק הזה שחוזר על עצמו כל שנה האם אצלכם בתחנות זה גם קורה ? ומבקשים מכם תגבור אצלנו בשנה שעברה בקטע מסויים היה צורך במחלקה של מג"ב ועוד מתנ"א כדי לשמור על כביש נקי ושקט

אלעד מר

New member
היום לא.....

אבל מחר, מצאת הכיפור ועד יום שישי בשעה 07:00 אני באת"ן ירקון. לכולם - חג שמח, צום קל וגמר חתימה טובה!!

יוני43211

New member
אני עובד בערב יום כיפור וביום כיפר

בס"ד אנחנו גם מתדלקים את הניידות שלא יהיה לנו בעיה עם זה למראות שיש לנו תחנת דלק מול התחנה.. יוני צוות הנרי השוף

alondr

New member
גועל נפש מה שהולך בביאליק בחג

מאות ילדים דתיים "אלק" עם כיפה ולבושים לבן התקהלו במשך שעות אתמול באיזור צומת צבר - מוצקין/ביאליק וחיללו את קדושת החג ביידוי אבנים... על הרכבים הבודדים שעברו בכביש ולא התביישו לרגום באבנים גם אמבולנס של מד"א קריות שהיה עם חולה בדרכו לב"יח רמב"ם.... מונית שהחזירה רופא ממשמרת וגם על ההסעות של עובדי בי"ח בנוסף גם ניידת מתנ"א שאיתה עבדתי נרגמה באבנים ונגרמו לה נזקי פח קשים ונופצה גם השמשה הקדמית... הטיפול של תחנת זבולון בנושא היה מתחת לכל ביקורת.... וגם אחרי מאות שיחות למשל"ט של אזרחים ו5 ארועים שנפתחו לא בוצע דבר... רק אחרי שנופצה שמשה של ניידת ...שלחו למקום כוח של מג"ב שכלל קצין ושני שוטרים וגם ניידת תחנה וניידת תנועה.... צוות של 7 שוטרים כנגד קרוב ל 1500 איש.... שלא התביישו והמשיכו להשליך אבנים על השוטרים עצמם שעמדו מחוץ לניידות... אם מישהו היה מצלם במקום הייתם בטוחים שהגעתם בטעות לג'נין או לעזה.... בושה וחרפה... גם המשטרה מגעילה אותי בחוסר התגובה שלהם אף קצין בכיר לא לקח אחריות אתמול רוב המשמרת היתה מאויישת בשוטרי שח"מ שממש לא ידעו איך להתמודד עם זה... וקצין תורן שלא עשה דבר... וגם העם שלנו עושה לי בחילה, לא מתביישים להתנהג כמו אספסוף של פלסטיניאים.פראים בג'ונגל יותר מתורבתים. אם ככה נראה דור העתיד של המדינה שלנו עדיף באמת לתת את כולה לפלסטינאים ולעוף מפה כי עתיד בתור מדינה תרבותית אין לנו.

יוני43211

New member
../images/Emo13.gifאצלינו זה להפך

בס"ד אנחנו חגגו ביחד עם האנשים ברחוב ירדנו מהניידת וישבנו איתם..
אתמול עבדתי בחיפה מ 22:00 עד 5:00 לפנות בוקר נכון היה מלא אנשים ברחוב ולא יכלנו לעבור בניידת אך לא היה משהו חריג במיוחד תשאלו את ברייטמן..
תמונה שצלמתי דרך המירס במרכז חורב בחיפה... יוני צוות הרי השוף

יוני43211

New member
ליאל הבט וקימתי ולא ראיתי אותך..../images/Emo10.gif

בס"ד ביום שישי אני גם עובד בשיתוף עם צוות נו"ש ..
יוני צוות הרי השוף

יוני ההודעה משורשרת ל-alondr

הודעה מהעיתונות: http://www.krayot.com/index.php?action=show&type=news&id=7713 על הבלאגן שהיה בביאליק ! דעתי האישית:לא משנה מי צודק או לא צודק בזריקת האבנים שבאמת היתה מאסיבית בצומת צבר, גם בתור אחד שהייתי בבית כנסת וצמתי וראיתי מכוניות שעוברות לידינו וממש התעצבנתי, אבל מה אני יכול לעשות - "איש איש באמונתו יחיה"

ברייטמן

New member
ואוו חברה היה מטורף בחיפה!!!

אני אישית ממש נהניתי אתמול וסוף סוף הכרתי את יוני!! היו כמה אירועים דיי חריגים שריפה בדירה ועוד בשכונה הכי חרדית של חיפה ויז'ניץ ואז כל הדתיים מטיפים מוסר על זה שנסענו באוטו ואופנוע ששרפו. ולסיכום האירוע המשמעותי של הערב תפיסת גנב שגנב אופניים (וואי איזה אופניים) בקיצור היה חם מאוד 18 אירועים בלילה היה שווה יום כיפור הזה !!! יוני אחי יש לך אחלה צוות!! שנה טובה ממני ברייטמן.

יוני43211

New member
תודה ברייטמן

בס"ד אכן נכון לקראת השעה 20:00 הביפר התחיל לצפצף ואכן היה ממש נחמד הכיפור הזה!! ברייטמן נשתמע בקרוב ..
יוני צוות הרי השוף

benpual

New member
איזה כיף לכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מטורף?!?! איזה מטורף!!!! שיא השיעמום!!!!! טוב מה , פה אירוע פורץ , שם גניבת אופניים , או חטיפה , אבל היו משעמיים כי אחרי כל זה הייתה 5 שעות של שקטטטטטטטטטטטט

למעלה