שאלה לגבי החלקה

hagaluly

New member
שאלה לגבי החלקה

נוותר מראש על ההטפות אבל נסעתי השבוע בלי ביטוח מסיבות כאלה ואחרות בכביש העצמאות בחיפה גירדו את הכביש (כביש חדש בין חודש אני חייב לציין) והשאירו רק את עיגולי הניקוז מוגבהים משמעותית מהכביש. שכבר הגעתי לביוב ניסיתי להאט טיפה אך בגלל שהכביש נותר מלוכלך מפירורי אספלט התוצאה ההגיונית היחידה היא שאני אמצא את עצמי שרוע על הכביש ליד הקטנוע שלי
מסקנה... פלסטיקה שבורה, לא מעט חבלות ומכות יבשות ובעיקר אגו פצוע השאלה היא האם ניתן לתבוע מישהו? את העירייה לצורך העיניין אני חייב לציין שהכביש שקורצף היה בן פחות מחודש

Tomer Slaney

New member
ביטוח חובה

נועד לבטח אותך גופנית במקרה של תאונה, לכסות הוצאות רפואויות וכאלה. אם לתבוע את העיריה - זה על הנזק לרכוש שנגרם לך, אותו בכל מקרה לא מכסה ביטוח חובה. אין קשר בין ביטוח חובה לתביעה כנגד העירייה, אך ייתכן כי הם יטענו שנסעת שלא כחוק (בלי ביטוח) וינסו להתחמק. יתכן גם כי להודות בפני רשויות החוק כי אתה נוסע בלי ביטוח זה לא רעיון גדול, לשיקולך. היו מקרים שבהם תבעו עיריות על ליקויים בדרך, תחפור אחורה בפורום, בטוח תמצא כמה שרשורים כאלה. בכל מקרה אם אתה חושב לתבוע כדאי לך להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בענין.

yoshi6

New member
בכל מקרה לך כבר היום וצלם את הביוב המוגבהה

מכל זווית אפשרית לפפני שמתקנים את הבסטה. אם תבחר לתבוע זה יעזור לך מאוד. צלם גם אם אין שלט שמזהיר ובכלל כל דבר שנראה לך חיובי להוכחה במשפט עתידי.

NeeD 4 SpeeD

New member
לדעתי עדיף לך לעזוב את זה ולא להסתבך

בעקרון אין קשר בין תביעה נגד העיריה לביטוח חובה , אבל אם העורך דין של העריה יגלה שנסעת ללא ביטוח - אכלת אותה. ומאוד סביר שכן יבדקו את זה .

למעלה