שאלה לגבי החלפת מרכיב בעוגת שוקולד (לא כשרה)
שלום לכם, מקווה שזה בסדר לשאול לגבי עוגה לא כשרה. יש לי נקודה להוכיח (שאני מסוגלת להכין קינוח טעים פעם אחת בחיים שלי) ויש מתכון של עוגה מאוד פשוטה שאני יודעת שיוצאת ממש טעימה בהתחשב בעובדה שהיא סתם עוגת שוקולד ושהיא מתאימה לקהל היעד ולכן אני אכין אותה. זו עוגת שוקולד פשוטה (לערבב 2 כוסות סוכר, 1 כוס שמן, 2 ביצים, 2 יוגורט, 2 כוסות קמח תופח, 3 כפות אבקת קקאו ותמצית וניל) אני לא יודעת אם בצדק או שלא, מטריד אותי נושא השמן. פשוט מרגיש לי ששמן זה משהו שעושים איתו צ'יפס ולא עוגה, ולכן חשבתי להמיר אותו בחמאה. אבל אני צריכה שהעוגה תעבוד ויש לי כישרון בהריסת מתכונים וכך מה שהביא אותי לכאן הוא השאלה אם בכלל אפשר להחליף את השמן בחמאה, ואם כן- בכמה חמאה? תודה רבה על התשובות וחג אביב שמח
שלום לכם, מקווה שזה בסדר לשאול לגבי עוגה לא כשרה. יש לי נקודה להוכיח (שאני מסוגלת להכין קינוח טעים פעם אחת בחיים שלי) ויש מתכון של עוגה מאוד פשוטה שאני יודעת שיוצאת ממש טעימה בהתחשב בעובדה שהיא סתם עוגת שוקולד ושהיא מתאימה לקהל היעד ולכן אני אכין אותה. זו עוגת שוקולד פשוטה (לערבב 2 כוסות סוכר, 1 כוס שמן, 2 ביצים, 2 יוגורט, 2 כוסות קמח תופח, 3 כפות אבקת קקאו ותמצית וניל) אני לא יודעת אם בצדק או שלא, מטריד אותי נושא השמן. פשוט מרגיש לי ששמן זה משהו שעושים איתו צ'יפס ולא עוגה, ולכן חשבתי להמיר אותו בחמאה. אבל אני צריכה שהעוגה תעבוד ויש לי כישרון בהריסת מתכונים וכך מה שהביא אותי לכאן הוא השאלה אם בכלל אפשר להחליף את השמן בחמאה, ואם כן- בכמה חמאה? תודה רבה על התשובות וחג אביב שמח