שאלה לגבי החברה TUIFLY

ryuugan

New member
שאלה לגבי החברה TUIFLY

שלום. אני טס באוגוסט להולנד או יותר נכון לגרמניה ושם דוד שלי לוקח אותי אליו להולנד. ואני תמיד טסתי באל-על אבל הפעם הוא קנה לי כרטיס בחברה TUIFLY או happag fly אני לא ממש הבנתי עוד אם זה אותה חברה. בכל אופן רציתי לשאול איך החברה הזו שמעתי שבמטוס צריך לשלם על האוכל והשתיה זה נכון? והבנתי שיש חוק חדש שאסור לקחת יותר מכמות מסוימת של נוזל למטוס. וכן לגבי הכרטיס קיבלתי אי-מייל שיש שם כעיקרון כמו קוד כזה של אותיות אני אמור להדפיס את זה וזה הכרטיס שלי או שאני יכול רק לרשום על דף את הקוד? ובכלל לפני הטיסה אני צריך להצהיר שאני טס או משהו כמו שזה באל-על היה? וכשאני מגיע לנתב"ג איפה בעצם אני נירשם כלומר החברה נימצאת איפה שכל השאר או יש לה מיקום שונה? תוגה לכל מי שעוזר.

malder

New member
תשובות

אז ככה.... האפאג שייך לקונצרן התיירות טואי, ככה שזו אותה חברה בגדול. חברת האפאג אכן מוגדרת כחברת לואו-קוסט, מה שאומר שהיא אינה מחלקת ארוחות חינם, אלא בתשלום. לגבי כמות הנוזלים שאתה יכול לקחת זה יותר תקף לגבי טיסות מאירופה לארץ ובין מדינות אירופה - בעיקרון, עליך לבדוק שאינך מעלה למטוס נוזל/חומר שמוגדר כחומר מסוכן. לגבי כרטיס הטיסה, עליך לבדוק שהאי-מייל שקיבלת כולל: את שמך בצורה של שם משפחה באנגלית / שם פרטי באנגלית, ופירוט המסלול שאתה עומד לעשות, לדוג': TLV Berlin (TXL) hf1994 03 aug וכו'. הקוד שקיבלת הוא מספר ההזמנה שלך בחברת טואי, או בשפה המקצועית PNR. כיום אין צורך לאשר טיסות, פשוט תגיע 3 שעות לפני המראה לשדה התעופה... כשאתה מגיע, תחפש על מסכי הענק את מספר הטיסה שלך ותראה לאיזה איזור בידוק אתה צריך לגשת ובאיזה דלפקים עושים את הצ'ק אין. הצ'ק אין של האפאג/טואי נעשה באולם הטיסות היוצאות כמו כל החברות האחרות, בד"כ באיזור בידוק C.

malder

New member
ארוחות בקו תל-אביב-ברלין

אחרי בדיקה קצרה מסתבר שהחברה אכן מגישה ארוחה בקו תל אביב-ברלין.

ryuugan

New member
זה לא לברלין

אני טס ל... קולין משהו כזה? אוף לא יודע... בכל אופן באימייל יש את השם באנגלית הבעיה שכל השאר בגרמנית חחחחחחחחחחח ומה הכוונה חומר מסוכן? בקבוק מים או מיץ תפוזים זה לא ניראה לי מסוכן... אם זה היה קולה ומנטוס הייתי עוד מבין חחח טוב תודה רבה פשוט הפעם האחרונה שטסתי היה עוד בנתב"ג הישן ולא בחדש.

malder

New member
אחלה...

אתה טס לקלן (CGN). אתה צריך לבדוק שאי-מייל שאיתו אתה בא לשדה יכלול את מסלול הטיסה ת"א-קלן-ת"א, ושיש לך העתק נוסף לטיסה חזרה. בד"כ מופיע במן טבלה שכזו... אם לא, צריך לבדוק שהטיסה אושרה ע"י חברת התעופה (סטטוס OK או HK).

ryuugan

New member
הם שלחו לי קובץ PDF

ויש בו את הכל גם כמה בדיוק דוד שלי שילם ופירוט של הכל... (רק הבאסה בגרמנית) אז סבבה... זה אכן מובן היה יכול להיות נחמד גם להסתכל קצת על שדה התעופה בקלן אבל לא משנה... ורגע איפה בודקים אם הטיסה אושרה? דרך אגב אני טס עם מחשב נייד ונגן MP3 שהוא פועל על דיסק קשיח אם זה משנה... מותר להשתמש בהם במטוס ובכלל מה המדיניות לגבי כל זה? (במידה נימעס לכם פשוט תנו לי קישור לאיזה מקום שרשום שם את כל זה אני מאמין שיש כזה) שוב תודה

malder

New member
אהמממ....

נראה לי קצת מוזר שה- PDF הוא בגרמנית, אולי מדובר רק בתנאי העיסקה ולא ב- Itinerary. סטטוס הטיסה אמור להופיע בשורת הטיסה. לדוג': TLV CGN 30AUG Y class Status: OK 20kg

ryuugan

New member
ואיפה זה אמור להופיע?

איפה אמור להופיע הסטטוס הזה? בPDF? ולגבי המחשב נייד ו MP3 מותר להשתמש בהם במטוס ומה מי מו ואיך?

malder

New member
אהמממ....

אני לא יודע, אתה מוזמן לשלוח לי את ה PDF דרך מערכת מסרים ואני אנסה לעזור לך... לגבי ה= MP3 והמחשב, אפשר להשתמש...

למעלה