שאלה לגבי הזרעה

גוגו63

New member
מנסיון של פוליציסטית

לאחר שלא קיבלתי ווסת לאחר הפסקת הגלולות (גיל 33) פניתי לרופא פריון מהקופה, זרע סבבה והמליץ על זריקות לביוץ +יחסים - קיבלתי כמוך גונל 75, שבוע ללא תזוזה, עלה ל125 והופ איזה 10 זקיקים בכל שחלה. מיד אמר לי אין מצב ליחסים - בואי נלך על שאיבת חירום (מהשאיבה הזו יש לי עכשיו סטוק של עוברים מוקפאים).
אני ובן הזוג היינו מבואסים מהריצה לIVF (הרי בכלל לא "ניסינו" כי אני לא מבייצת) ועברתי לרופא סופר קפדן. אמר לי ככה זה אצל פוליציסטיות, אסור להגדיל מינונים. התחיל איתי גונל 75, 4 שבועות אותו מינון, עלה ל87.5 ותוך 5 ימים 2 זקיקים יפים - אוביטרל לביוץ והשאר היסטוריה. אני אומרת עם כל הבאסה על הכסף לוותר על החודש הזה וחודש הבא להפחית מינונים - תראי אצלי 125 עשה גירוי יתר מטורף ו87.5 היה בול מה שהייתי צריכה. אני יודעת שלפני שנכנסים להריון אומרים קודם נכנס אח"כ נראה - אבל את לא רוצה לסכן את עצמך. המון בהצלחה. מבינה אותך

Rמחכה7

New member
אגב,

אם הE2 צנח כל כך (מה שמוזר וממש לא מתאים לתמונת הזקיקים)
זה אומר שלא היה ביוץ
וכנראה גם המחזור בדרך
&nbsp
&nbsp
עברת חודש משוגע, מצטרפת להמלצות של כולם להימנע מהזרעה ויחסים
ובחודש הבא בעז"ה תנסו להגיע למינון שמתאים לך יותר
&nbsp
&nbsp
בהצלחה רבה

טוב הפסקנו את הסבב הזה.

מקבלת עכשיו 10 ימים פרימולוט נור (בשביל שלא יהיו ציסטות), מחזור ואז סבב נוסף. היא אמרה שנעבור לפיורגון... ובמינונים יותר נמוכים ושזה יקח יותר זמן...
&nbsp
&nbsp
אז ניפגש עוד חודש ככה עם שאלות נוספות...
&nbsp
תודה על כל העצות והעזרה. אתן מקסימות

בהצלחה רבה

מבינה כל כך את הבעסה מהסבב הזה מקווה בשבילך שבחודש הבא הטיפול יהיה זה שיביא איתו את מה שאת כל כך רוצה..

סיון 39

New member
גם אצלי זה היה בדיוק ככה

25 יום הזרקתי באינטנסיביות
העלנו מינון אמנם בהדרגה אבל ממונוגן אחד עלינו לשלושה
וכלום לא קרה
ואז בבת אחת 15 זקיקים בגדלים שונים 12-19 בכל שחלה!!!
הרופא ביטל הזרעה
הזהיר לא לקיים יחסים שבוע!
שאלתי אותו מי מבטיח לי שבפעם הבאה זהלא יהיה אותו דבר?
הוא אמר לי "למדנו את הגוף שלך" בפעם הבאה נשלוט במינון
הלוואי וזה נכון!
מבינה את התסכול שלך...

למעלה