שאלה לגבי הודעות ב-HOME

Niv s

New member
שאלה לגבי הודעות ב-HOME

בהנחה ויש לי 400 ומשהו (אין לי עדיין אבל נניח) חברים, אז הבנתי שאני לא אראה כל הודעה שהחברים שלי יכתבו ב-home אלא רק הודעות שפייסבוק יסנן באקראי (עקב העומס הרב שנובע ממס' החברים הגבוה). זה נכון?

Niv s

New member
לא הבנתי..

זה נכון מה שכתבתי? פייסבוק לא יודעים להבדיל אם ההודעה שחבר שלך כותב ב-home חשובה יותר/פחות מבחינתך, לא הבנתי מה מיותר פה.

KaNiJa

New member
לדעתי בלבד, מה שמיותר פה הוא ש...

בהנחה שיהיו לך 400 חברים בפייסבוק, נגיד שכל יום בממוצע כל אחד כותב משהו אחד, אתה לא תשב ותקרא 400 הודעות... וכמובן שלא מדובר רק בהודעות אלא בעוד כל מיני פעולות קטנות למינהן. אז פייסבוק החליטו שזה מיותר לתת לך כל יום אלפי עדכונים לגבי כולם, כי גם ככה לא תקרא את הכל. יותר מזה, אתה עלול להחרפן מזה... אז הם עושים סינון. אתה יכול לשלוט בסינון ע"י בקשה להסתיר חברים מסויימים או אפליקציות מסוימות, ואז תקבל יותר מידע שאתה מוצא רלוונטי ו'תפסיד' פחות מהאקשן.

Niv s

New member
מז"א פעולות קטנות?

תגובות להודעות למשל? יכול להיות שאתה לא תראה את כל התגובות להודעה שאתה עצמך כתבת? שאלה נוספת- ב-applications (קצה שמאלי תחתון של המסך) אני נכנס ל-photos ואני רואה אוסף של המון אלבומים שחברים שלי צירפו בתקופות שונות. אם אני נכנס לאחד האלבומים- יכול להיות שאותו חבר יוכל לראות שנכנסתי לאלבום והסתכלתי על התמונות? במידה ולא (ואני מניח שלא), האם יש תוכנה שמאפשרת לאותו חבר כן לראות שנכנסתי לאלבום?

KaNiJa

New member
על תגובות להודעותך תוכל לדעת ב-notifications

וזה נתון לשינוי ע"פ הגדרה שלך. חברים שלך לא יכולים לדעת אם הסתכלת על התמונות שלהם (אלא אם תגיב עליהם כמובן), הם גם לא יכולים לדעת שהסתכלת להם בפרופיל. ואין שום תוכנה שיוכלה להגיד לך מי הסתכל לך בפרופיל נכון להיום. (פשוט כי פייסבוק לא מאפשרים זאת)

למעלה