שאלה לגבי ההצגות

א.א.אפל

New member
שאלה לגבי ההצגות

ההודעה מיועדת (כמו הפורום כולו) לפעילי נוער מרצ בלבד... 1. כמה ממכם הייתם בהצגות במסגרת נוער מרצ? 2. כמה אתם מתמידים בהגעה להצגות האלו? 3. כמה אתם נהנים בהצגות (כאירוע חברתי, ללא קשר לאיכות ההצגות) 4. האם אתם חושבים על אירועי גיבוש אלטרנטיביים באופן קבוע, במקום ההצגות?

yyzz

New member
תגובה לגבי ההצגות

סניף רחובות היה מאוד פעיל בקשר להצגות- השתדלנו לבוא כמה שיותר אנשים מהסניף להצגות וזה היה מאוד מגבש ופעילות סניפית תרבותית! אבל מה, כל/רוב ההצגות בימי שני. לכן החלטתי בתור היו"ר שמוטב להפסיד הצגה ולא להפסיד פעולה (שזה 3 חודשים לא התקיימה כראוי...) אי אפשר לעשות הצגות ביום אחר?!?!?!

תשובות

1.הייתי כבר באיזה 4 או 5 הצגות והן ממש נחמדות 2.אני אישית אוהב הצגות מאוד ואני הולך לרוב ההצגות 3.אני נהנה לפגוש אנשים ממקומות שונים ולהכיר אנשים חדשים זה תמיד טוב
4.אמממ אני תמיד יעדיף הופעות רוק ישראליות(רוק ואהבה בניצנים וכאלה) חבל שעל רוק האצמעות אין הנחה או על פסטיבל הפסנתר או על פסטיבל בראשית(או כל מיניי הופעות) במקום חלק מההצגות זה היה יכול ליהיות ממש נחמד

lionalx

New member
תשובה

הצגות הן דבר מאוד נחמד, אבל הוא מהווה בעיה לסניפים רחוקים. עד כמה שאני יודעת סניף בש, כסניף, נסע פעם אחת בלבד להצגה. עלות הנסיעה היא כפולה ממחיר ההצגה, ובגלל שהיא נגמרת אחרי האוטובוס האחרון הביתה, חייבים לנסוע במונית. אומנם סניפים רחוקים מקבלים סבסוד הסעות להצגה, אך רק פעם בחודשיים. בקיצור, אנחנו יכולים לנסוע להצגות לעיתים רחוקות למדי, וחייבים שיהיו מספיק אנשים שיכולים באותו שבועה. יהיה נחמד אם יהיו הנחות להצגות גם במקומות אחרים, כמו תאטרון ב"ש..

א.א.אפל

New member
אני ימקד את השאלה

לטעמי, ישנה בעיתיות בהצגה כאירוע גיבוש, בגלל שאין כמעט זמן לפגוש אנשים שאתה מכיר או להכיר אנשים חדשים. ישנם גם חסרונות כמו השעה המאוחרת. על אילו ארועי גיבוש *תנועתיים* אתם יכולים לחשוב? הכוונה היא, כמובן, לא לרוק עצמאות, אלא לאירועים שיהיו רק לתנועה, נגישים וזולים.

DRYICE

New member
בעבר היינו עושים טוזיגים

זאת מסורת שחלפה לה, ובפרוש אפשר להחזיר. טוזיג זאת דווקא הזדמנות טובה להכיר אנשים ולדבר עימם וכמובן ההוצאה הכספית שווה לכל נפש(למעט אולי נסיעות) ואפשר לקבוע כל שעה שנוחה לנו. DRYICE

א.א.אפל

New member
בואו ניקח הפסקה מהדיונים המדיניים

הרבים שבפורום, ונחזור אל הרעיון שלשמו הוקם הפורום-חילופי רעיונות לפעילות... מה אתם חושבים על הטוזיגים? אני חושב שמדובר ברעיון די מוצלח, מלבד 2 חסרונות: -חייבים לעשות אותם באור יום -הם, בניגוד להצגה לדוגמה, דורשים הכנה מוקדמת חוץ מהרשמה.

למעלה