שאלה לגבי ההופעות

שאלה לגבי ההופעות

למי שהיה בהופעות, הייתי שמח אם תענו לי על השאלות האלה כמה שירים בערך לירז מבצעת בהופעה ממוצעת? כמה מתוכם הם מתוך האלבום שלה? השירים שלא מתוך האלבום, איזה מין שירים אלה? תודה רבה

../images/Emo27.gif

כמה שירים בערך לירז מבצעת בהופעה ממוצעת?13 כמה מתוכם הם מתוך האלבום שלה?10 השירים שלא מתוך האלבום, איזה מין שירים אלה?גולם סנגה(שיר בפרסית),שיר מנוחה(מקום 4 בפסטיבל השירים),שיר לי בלילות(שיר מהאלבום הבא) והיא גם שרה את "עוד צהריים" פעמיים הפלייליסט בצוללת הצהובה,ירושלים,2.9: ריסים חום הלילה עוד צהריים מנוחה גולם סנגה בעיניים עצומות נשיקות שיר מנוחה אל תפסיק הכל יהיה בסדר שיר לי בלילות(החדש) עד הסיבוב הבא עוד צהריים(פעם שנייה)

Atza

New member
תשובות../images/Emo80.gif

הייתי בנתיים ב3 הופעות אבל הקטע ששתיים מתוכן היו הופעות קטנות בניצנים ובטאוור רקורדס ורק אחת הייתה הופעה רישמית וחגיגית-הופעת הבכורה. בניצנים היא שרה את כל השירים מהדיסק שלה+ "שיר מנוחה" מתוך פסטיבל השירים של ישראל + גולה סנגם-שיר בפרסית. בהופעה בטאוור היא שרה את כולם חוץ מאת נשכח מליבך+גולה סנגם+שיר מנוחה. בהופעת הבכורה החגיגית לעומת זאת- היא שרה את כל השירים מהאלבום + "על הגשר הישן" + "שיר מנוחה" + "גולה סנגם. בעיקרון היא שרה את השירים שלה בתוספת קטנטנה של שירים שמיוחדים לה ...ובדרכ זה השניים שאמרתי למעלה ... אני ממש ממליצה על ההופעות שלה..היא מדהימה ואנרגטית ויודעת נורא להצחיק את הקהל....פשוט מקסימה

תודה לשניכם ../images/Emo13.gif

אגב, כשהתכוונת לעל הגשר הישן התכוונת לשיר של רמי קליינשטיין?

RTur

New member
כן, הם שרו את זה ביחד לירז ורמי ../images/Emo13.gif

Atza

New member
היי ../images/Emo3.gif

הם כבר ענו... אז מה שנשאר לי להגיד.. היי
אתה מוזמן להשאר פה
ויש לך אחלה חתימה

mic22

New member
אופס זאת אני ^ ../images/Emo6.gif