שאלה לגבי הדולר....

dekel171

New member
שאלה לגבי הדולר....

אני בסוף שנה מתכנן לטוס ואני צריך לטיסה דולרים.... עכשיו אני כמובן רוצה לחסוך כמה שיותר (אני תלמיד... ככה שאין לי יותר מידי זמן לעבוד וללמוד... שנה אחרונה הרבה בגרויות...) עכשיו אני רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה טוב לקנות דולרים עכשיו.... אני כעיקרון החלטתי שכל X שקלים שיכולים להיות 100$ אני קונה.... עכשיו רציתי לשאול אותכם איך אפשר לאכסן אותם בבנק בצורה הכי אפקטיבית שיכולה להיות, אם זה חכם לקנות במאיות או פשוט לקנות במכה (אם זה יוצא יותר זול למשל הדואר מציע הטבות על קנייה של דולרים מסכום מסויים) וגם לשאול אם יש איזה אתר באינטרנט שאפשר לראות בוא תחזיות לדולר כדי שאני אוכל ככה להיות בעיניינים ולראות אם שווה לי לחכות קצת או שלא... תודה מראש!!

shay6748

New member
לא מזמן הייתי אצל חלפן

והוא המליץ לי לקנות דולרים. זה כמובן ספקולטיבי לחלוטין (אין הרבה יותר מזה למעט נהגי מוניות
) הדולר היום חלש מאוד ולא סביר שהוא ישאר ברמה הזו לאורך זמן. תעשה סקר בפורמים ואצל חלפנים ותראה לאן הרוח נושבת

piper70

New member
נראה שיש תנועות הון אדירות

של מט"ח פנימה כרגע, ועושה רושם שאם לא יחול שינוי קיצוני הדולר עלול אף להגיע לרמות שפל של 4.2 ש"ח (ממה שאני שומע..). ממליץ לבצע רכישות במנות קצובות כל עוד המגמה היא ירידה. אם המגמה תתהפך, קנה בכל כמות הכסף שעומדת לרשותך ותגן על עצמך מפני שינויי שער.

למעלה