שאלה לגבי הברבור

Aviad1987

New member
זה לא

2 התוכניות היחידות בינתיים הם המירוץ למיליון והרווק\ה.

מיטל101

New member
טעות....פגישת מחזור מתחילה

בערץ 10 במקום החתונה של טריסטה וריאן החל מיום שבת הקרוב

rosh12

New member
לא. כי יס קנו את זה. הוט יצטרכו..

לשלם הרבה ולהתחנף הרבה כדי לקבל .. אבל זה לא יקרה . אתם יודעים משחקי כח. והם מפיקים עכשיו את פרדייז הוטל הישראלי לערוץ 3 שלהם

Cat Woman5

New member
לפי דעתי הגירסא הישראלית לא תצליח!

אם ה"המשך" של פרדייס הוטל בגירסה האמריקאית לא הצליח אז אין מצב שבארץ זה יצליח! מהסיבה הפשוטה האמריקאים עושים סדרות הרבה יותר טובות משלנו, כמה שזה עצוב זה נכון, פרוייקט Y אולי מתקרב לחו"ל אבל גם בו יש המון מקום לשיפור... לפי דעתי זה לא יצליח, אבל זאת רק דעתי.

Boran

New member
לא מסכים

בקשר ל"המשך" של פרדייז שלא הצליח, בכל סידרה יש עונות טובות יותר ופחות, וסדרות בת פחות טובות מהמקור בד"כ. ובקשר לזה שהאמריקאים עושים סדרות הרבה יותר טובות משלנו אני לא מסכים. אני אישית דוקא נהנה מ"סוף הדרך" יותר ממה שאני נהנה מ"המירוץ למיליון", ואני יודע שיש הרבה שיחלקו עליי. אבל כך או כך- הריאליטי הישראלי משתפר. "סוף הדרך" ו-"הרצים לדירה" הן סדרות מצוינות עם או בלי השוואה לארה"ב, ב"חפרפרת" היו כמה דברים שהיו יותר טובים בהרבה מההפקה האמריקנית, האוסטרלית והבריטית ביחד. אני אומר שצריך לתת לזה צ'אנס, כי יש סיכוי שיצא מזה משהו ממש טוב.

yes REAL

New member
אני אישית חושב שאין בכלל מה להשוות

את סוף/רצים ל"המירוץ" המופתית, אבל זה טעמך וזכותך, אני חושב שיש הרבה שנהנים יותר בגלל שזה ישראלי וקל יותר להזדהות. לגבי "פרדייז" אני מאד לא מסכים - בארץ בסדרות מהסוג הזה הבנויים על בחורים ובחורות צעירים וצעירות שטופי הורמונים (ואני מחשיב יחד עם זה את פרוייקט Y) הם תמיד יהיו פרחות וערסים - הווייטראשיות האמריקאית שמצטלמת כל כך טוב בארה"ב לא מיתרגמת טוב לארץ.

Silly LoveSong

New member
חחחחח../images/Emo6.gif צודק!

יס רולז!

mAdGirL2

New member
שאלה

ראיתי בדף של הבלוג טי וי שיהיה אירוח של המנצחת ב"ברבור" רייצ'ל בחמישי לאוגוסט...אני מבקשת לדעת עוד פרטים!! ומה עם להביא מישהו מהישרדות 7 לבלוג טי וי??

mAdGirL2

New member
ושאני אומרת מישהו

אני מתכוונת אנדרו!! מעריצי אנדרו התאחדו!! <למרות שנראה לי שאני המעריצה היחידה פה בפורום..>

Silly LoveSong

New member
אני אומרת:

צריך להביא את רופרט!!!! למרות שאהבתי גם את אנדרו. עד היום אני לא מבינה למה לעזאזל הם העיפו אותו?!!?!? הוא היה חמוד.

rotem224

New member
שאלה גם...

אממ למה אין כתוביות תרגום ביס רייל? או שזה רק אצלי ? ואז זה ממש מוזר....

SiM GirL

New member
בתוכנית הברבור...

רייצ'ל הזוכה לא אמורה להגיע לYeas Real? בשבוע הזה? ככה אמרו.. לא הבנתי כלום.. מתי ואיפה? פליז תסבירו..

galush4

New member
לפי מה שהבנתי...

זה יהיה ביום חמישי הזה אבל אני לא בטוחה באיזה שעה נדמה לי ב9 או 9 וחצי

למעלה