שאלה לגבי הביטוח

סילבסטר

New member
שאלה לגבי הביטוח

קיבלתי בדואר הודעות חידוש של ביטוח החובה מכתב אחד של חברת כלל (מיוצגת ע"י א.רפאל) ואחד נוסף שך AIG עם המגזין "ים" מישהו יכול להמליץ לי היכן עדיף ?? תודה מראש סילבסטר

c_f

New member
הביטוחים די דומים

בעיקרון אין הרבה הבדל בין שניהם (אלא אם אתה נוסע לחו"ל לצלול ואז יש הבדל בכיסוי הכספי שלהם). בעיקון הביטוח של ההתאחדות מאד נח לתשלום וניתן ליצור איתם קשר במקרי חרום ובכלל כשיש צורך. מה שלא כ"כ נראה לי לגבי הביטוח של AIG. המחיר אותו המחיר. תעשה חושבים. נ.ב: מומלץ להכנס באינטרנט לכל אחד ולקרוא את כל הפוליסה.

הנקאי

New member
ברוך בואך, c_f ../images/Emo19.gif

בימים האחרונים יש התעוררות גדולה של פסיביים שאוזרים עוז להיכנס, הגם אתה מהם? ושמא תצרף קישור לשתי הפוליסות הנדונות (אתה יודע, המתחיל במצווה וגו´)? מניחים שאינך בעל עניין בנושא האמור, אגב (אם כן גם בסדר, אבל כדאי לציין).

סילבסטר

New member
בהמשך לביטוח

התקשרתי לכלל ביטוח ןהם לא ידעו על מה אני מדבר ולאחר בירור בן מספר דקות הציעו לי לפנות לאילן רפאל. בחברת AIG זה קשור למחלקת תאונות אישיות ואמורים לחזור אלי מחר ,אגב הם גם קשורים למגזין "ים" מחר מן הסתם אהיה חכם יותר ואעדכן אתכם אם למישהו יש עוד מידע אשמח תודה סילבסטר

c_f

New member
סילבסטר היקר

א. תודה להנקאי לגבי הצטרפותי.... מקווה שאהיה לעזר (למרות הידע המועט שברשותי - צנוע צנוע)..... ב. סילבסטר - הכנס נא לאתר idive.co.il בתוכו תוכל למצוא הפנייה לביטוח ושם תוכל לקרוא את סעיפי הפוליסה במדוייק. (של AIG ) בנוסף היכנס לאתר של ההתאחדות הישראלית לצלילה diving.org.il ושם תוכל לקרוא את הפוליסה של ההתאחדות. בהצלחה.....

סילבסטר

New member
c_f תודה

עברתי על 3 הפוליסות המוצעות (כלל,פניקס,aig) aig מציעה את הסכום הגבוה מבין השלושה כ-125,000$ כנראה שאחדש שם את הביטוח תודה רבה לך בכל מקרה אגב אף אחת מהחברות לא חזרו אלי ?? ןאם היתה לי חס ושלום תאונה ??????????? נקודה למחשבה ! סילבסטר מרים גבה

ניב ד

New member
הערה קטנה בענין הביטוח

אל תתרשם רק מגובה הכיסוי !! במיוחד שמדובר בהפרשים קטנים יחסית. אם אני לא טועה היה איזשהו מלכוד בביטוח ש AIG מציעים, במיוחד גם שהם חדשים בארץ בתחום הזה. לצערי אני לא זוכר מה זה היה. במקומך הייתי בוחר אחד הביטוחים הותיקים. המחיר של כולם במילא אותו דבר והפוליסות כמעט זהות. עוד דבר - אם יש לך ישראכרט וצברת כוכבים (לא של צלילה...) את הביטוח של ההתאחדות אתה יכול לשלם באמצעות הכוכבים וזה מוזיל את העסק. כמו כן, אני חושב שהיום אם אתה משלם אצלם את הביטוח (וכך גם נהיה חבר בהתאחדות) אתה מקבל איזה בונוס - אבל אל תתפוס אותי במילה.

omer_markovitch

New member
קבלת הפוליסה בכתב

אל תצפה שמישהו מהם יחזור אליך, זה נקרא "שירות". בכל מקרה תתקשר בשעות העבודה ותבקש שישלחו אליך את הפוליסה המלאה (לא תקציר) - זה יצריך קצת עקשנות מצדך, אבל בסופו של דבר זה יעבוד. את הפוליסה הכתובה תוכל גם לשמור לשעת צורך יחד עם שאר ציוד הצלילה (בתקווה ששעה כזו לא תבוא).

סילבסטר

New member
יש לי פוליסה אחת כתובה

את האחרות טרם קיבלתי יש לי ידע לא מועט בביטוח כך שאני יודע היכן לחפש נקודות תורפה לידיעתכם:בסעיףחריגים כדאי לדעת קודם כל מה לא מבוטח אח"כ לבדוק מה כן ובאיזה תנאים אכתוב שוב בנושא לאחר קבלת כל החומר שמן הסתם זה יהיה לאחר שבוע זה זיכרו:זה שיש ביטוח זה לא אומר שצריך להשתמש בו

למעלה