שאלה לגבי הביוץ

שריתית

New member
בנות../images/Emo140.gif

מה העניינות בנות? מקווה שטוב
תגידו יש לי שאלה אני ביום ה-21 מהמחזור ובבדיקת אולטראסאונד של זקיקים הם קצת גדלו מהפעם האחרונה הייתכן שעוד יהיה ביוץ החודש? או שזה יד המיקרה? חוץ מזה רציתי לדעת האם בשלב זה יש מה לעשות ויש סיכוי להזרעה? מקווה שהשאלה שלי לא נראית לכן אינפנטילית אני פשוט טירונית... אודה על תשובתכן שריתית ש-
את הפורום הזה

לשרשר להודעה שכבר קיימת

לה עצמה (שריתית) בעמוד הנוכחי !!!!! בכך שהיא פותחת עוד הודעה ראשית באותו עמוד היא מעיפה מהעמוד הודעה אחרת של מישהי . אם למישהי יש כבר הודעה ראשית בעמוד שתשרשר שאלה נוספת לאותה הודעה . מי אמר שאסור לשאול שאלות ???????

עמית@

New member
השאלה היא בכמה הם גדלו-

אם יש הרבה זקיקים סביב ה10 מ´ אז נראה לי שאין סיכוי אם יש אחד שעובר את ה12 אז אולי.. תתני בבקשה יותר פרטים

שריתית

New member
הזקיקים ../images/Emo122.gif

הזקיקים הכי גדולים הם 7 מ"מ הרירית גם כן 7 מ"מ

עמית@

New member
7 ממ´ זה ממש קטן (באיכילוב הם

קוראים להם "לא מדידים" ז"א שלא מתייחסים אליהם..) זקיקים כאלה יש מייד אחרי המחזור. אני לא יודעת מה להגיד לך- לא נראה לי שהם יבייצו (אם כי תמיד אחד יכול לקחת פיקוד אבל זה די מאוחר בחודש) רצוי מאוד לעשות בדיקת דם לE2 ופרוגסטרון)

שריתית

New member
דרך אגב

בפעם האחרונה ששוחחתי עם הרופא הוא אמר שלפעמים נותנים משהו "לעודד" את הזקיקים (גם אחרי המחזור) יכול להיות? אני ממש מנסה להיאחז באיזה שבריר של תיקווה

עמית@

New member
נראה שאין ממש תגובה ביוצית כרגע

הE2 מושפע מכמויות הזקיקים- אבל תמיד אפשר לבקש זריקה שתים של פרגונל- לעיתים זה עוזר גם באמצע טיפול אבל לדעתי מוטב להתחיל מחדש כמו שצריך- שלא תהיה רירית מבוגרת שתתפרק לך באמצע הטיפול..

שריתית

New member
לעמית../images/Emo24.gif

זאת אומרת שעדיף לחכות למחזור ולקחת איקאקלומין? ואז לקבל את הכוריגון ולעשות הזרעה? נכון? זה מה שאני רציתי מהתחלה אבל קיבלתי מעין תיקווה מהרופא שכן כדאי להיות במעקב של US וזקיקים אני חייבת לכתוב לך שקשה לי מאוד עם הבדיקות במיוחד עם הבדיקות דם מכיוון שאני עברתי תאונה מאוד קשה בילדותי שהשאירה בי הרבה מישקעים ופחד מבתי חולים וכל מה שקשור אני יידעתי את הרופא שלי בכך והלכתי על רופא פרטי בכדי שמה שיוכל למנוע ממני סבל מיותר ככה יותר טוב ואני לא אחת היפוכונדרית שמחפשת תשומת לב מיותר אני אוהבת שאומרים לי את האמת גם אם היא לא מוצאת חן. אני מאוד אכעס אם יוודע לי שכל הזריקות לבדיקות דם היו מיותרות. כי אצלי זה כרוך בהרבה הכנות נפשיות. מה דעתך? מה את היית ממליצה לעשות? יהיה לי כבר דיבור עם הרופא אני לא מוכנה לשתוק ולאכול חרא שלחתי לו מכתב יום לפני שהוא נסע וגם לא הואיל בטובו להודיע לי על כך אז איך לא להיות מתוחה ולהתעצבן?תגידי לי את?????

עמית@

New member
איך לא להתעצבן זה לא התחום שלי ../images/Emo3.gif

אבל לדעתי כדאי לחכות למחזור (או לקחת ארגסט להבאתו) ואז לקחת איקקלומין ולהתחיל מחזור נקי- צר לי על הלחץ שכל זה גורם לך אולם את צריכה לזכור שאני לא רופאה והייתי בכל זאת מתייעצת במקום שבו את מטופלת- אפילו אם הרופא לא נמצא כרגע ובהצלחה

לטירונית ../images/Emo8.gif

בוודאי שייתכן שיהיה ביוץ החודש. הכל תלוי בגודל הזקיקים שלך. לא הבנתי את שאלתך לגבי מה לעשות החודש וסיכוי להזרעה. אם אינני טועה, התכוונת שאם כעת לעשות סקס או לא? אז בהחלט מותר עד להזרעה ובכלל אם תהיה הזרעה, את זאת קובע הרופא שלך. בהצלחה.

מיכל ק-ש

New member
לשרשר

זה אומר שאם כבר פתחת הודעה והיא נמצאת בעמוד הזה, אז תצרפי את שאר הדברים שאת רוצה להוסיף, גם אלו שאלות חדשות, להודעה שכבר פתחת. יש בעמוד של הפורום מספר מוגבל של הודעות שיכולות להיכלל בו וכל הודעה חדשה שנפתחת מעיפה מהדף הודעה אחרת. שיהיה בהצלחה ושבקרוב תשרשרי בפורום הריון... מיכל

שריתית

New member
../images/Emo23.gifאת חמודה../images/Emo23.gif

כל הכבוד לך את הצלחת להעלות חיוך על שפתיי הלוואי שאתראה גם איתך בקרוב בפורום של ההריון

למעלה