שאלה לגבי הביוץ

שריתית

New member
שאלה לגבי הביוץ

בנות יקרות שלי אני ביום ה-18 מהמחזור ובמעקב זקיקים כל 3 ימים וגם בדיקות דם עדיין אין לי ביוץ וזה סיפור ארוך... התחלתי בטיפולים חובבניים בבית חולים כשכל פעם בא רופא אחר ונתן חוות דעת שונה מהשני כשבפעם האחרונה היה רופא שנתן לי ארגסט למרות שהמחזור שלי סדיר ביותר לא קיבלתי איקאקלומין וכשביום ה-9 למחזור לא היה אפילו סימן של התחלת ביוץ החלטתי ללכת לקליניקה פרטית ולהיות במעקב יותר צמוד, מאז אני במעקב יומיומי , עדיין לא קיבלתי כוריגון כי לא היה ביוץ עד עכשיו אני כל כך מתוסכלת מהכל ולפעמים בא לי להרים ידיים יכול להיות שהביוץ לא הופיע כי יש לזה קשר לארגסט? עד איזה יום מהמחזור יכול להגיע הביוץ? סליחה אם השאלה שלי מבולבלת זה משקף את המצב שבו אני נימצאת!!! והרופא שלי טס לחו"ל ואפילו לא הודיע לי על כך!!! בא לי פשוט למות מכל הצער שאני מרגישה ועל כל הזמן שעובר ככה בלי שום תוצאה מחר אני הולכת לעוד מעקב אולטראסאונד ודם אני חוששת שאם לא תהיה התקדמות אני כבר אתחיל להתכונן לחודש הבא! איזה מרגיז לו רק הייתי מקבלת איקאקלומין כשהיה צריך אולי הזקיקים שלי לא היו עושים איתי ברוגז, כבר אין מה שיעודד אותי בא לי ליבכות על מר גורלי איזה באסה!!!

שריתית

New member
נעלבתי../images/Emo10.gif../images/Emo32.gif

מאוד נעלבתי שלא עניתן על שאלתי למה אתן קוראות לנשים עם בעיות של פוריות לבוא לפה ומתייחסות רק לוותיקות? ממש מעכתן אותי היום אתן יכולות לענות לי על דברים שאני לא יודעת כי יש לכן ניסיון אבל מחר כשיהיה לי ניסיון וזה יהיה רק מידע מספרים אני אדע לשתף אחרות ולעזור בלי שום פחד אומרים שמי שלומד אצל שף יוצא בסוף השף הכי טוב עוד יותר מזה שלמד אצלו החכמה היא לדעת לשמוח גם בשביל הצלחה של מישהו אחר ולהיות חלק ממנה, שתצליחו כולכן ממש מכל הלב אם הייתי יכולה הייתי מורידה בשבילכן את כל הכוכבים מהשמיים כי אני יודעת שזה לא קל לעבור את זה אבל לא נורא להושיט יד לעזרה שריתית

אולה *

New member
ממש לא אוף טופיק

אנסה לעזור מנסיוני. מקווה שלא תהפכי לותיקה ותכנסי להריון בהקדם ותעופי לפורום הריון.

עידית ד

New member
אל תעלבי

תראי אני וותיקה וגם לא כתבו לי (חוץ מליאור ואולה) לא תמיד כולם בפורום ולא תמיד יודעים מה לענות ולפעמים סתם כך נגמרות המילים

עלמי

New member
הפכנו לגנון של שמעון????

נעלבים ושוברים את הכלים. 10 כללים לגולש המתחיל 1. הצהרת פתיחה ובה את מספרת שאת קוראת סמויה כבר הרבה זמן ורק ועכשיו החלטת לכתוב. 2 מחמאות: ספרי לנו כמה כולן פה מדהימות,מרגשות חמות וטעימות. 3 ציירי סמיילים מתייפכים או מחייכים חיוך מאושר בכל הודעה שאת משרשרת ,וגם לבבות שבורים או שלמים. 4 מן הראוי שתתיחסי לכל הודעה גם אם בעצם את אומרת את אותו דבר שוב ושוב ושוב (ושוב). 5 משפטי מפתח: אוי כמה עצוב,אין דבר מחר יום חדש,כולנו אוהבים אותך ובאותה סירה. 6 תתלהבי ותספרי לנו שאת מכורה ובעלך לא מבין מה את מוצאת פה ולא מוכן לקרוא. 7 את גולשת בעבודה ודבר ראשון כשחוזרת הביתה ובערב ובלילה ובצ´אט.המסך פשוט מוצף בשמך הוירטואלי ואין ספק שלאחרונה יש כאן שמות מלבבים במיוחד. 8 יקירתי,אהובתי,מותק וחמודה. אלה המילים שיש לשנן ולחזור עליהן בכל הקשר ומקום ויפה דקה אחת קודם או ישר כשאת מגיעה. 9 הכי משמחות כפי שכבר הוזכר בעבר הן אלו המוצאות אותנו כשהן בטיפול ראשון,מנסות חודשים בערך והבוקר יצא חיובי בבדיקה הביתית והן באו להכריז שאל תתיאשו בנות. 01 לא עונים לאלמוניות,גם אם הן בעצם אומרות מה שרבות היו רוצות ולא מעיזות. ולא נעלבים......................

עלמית

New member
כמה נכון../images/Emo6.gif

רק חבל שההודעה בטח תימחק. ואיך לא תעלבו, אם כל היום אתן רק מייבבות ומתמסכנות אחת על השניה, בדביקות שאין שני לה.

תוליק

New member
את יודעת שריתית.

ראיתי את ההודעה שלך (הראשונה אני מתכוונת) ונורא רציתי לענות. היא עמדה בצד מיותמת ואף אחת לא ענתה לה. התירוץ שלי הוא שאין לי כוח בימים אלו לעודד אף אחת ולענות לאף אחת אפילו שזה לא בסדר ואני צריכה לתרום מהניסיון שרכשתי (כל מילה שלך - בסלע!) יש לי מן זמן נאחס שכזה, שלא עובר משום מה - ואני מניחה שעוד כמה ימים - כשתגיע התשובה השלילית זה יעבור. זו הסיבה שלי אבל אני משוכנעת שלכל אחת יש סיבה מוצדקת למה היא לא ענתה - אני רק מצטערת מאוד על עגמת הנפש שנגרמה לך. אל תכעסי, ואל תעלבי. אנחנו באמת משפחה כאן, ובכל משפחה יש מישהו שמרגיש מקופח לפעמים - בצדק או שלא, הוודאי הוא שהתמיכה שתקבלי (ואת תקבלי) תפצה אותך. כמובן אין צורך לומר לך לא להתיחס למחברת 10 הכללים.

מיכל25אב

New member
שריתית הי

מצטערת שלא עניתי אני גם חדשה בפורום וחוץ מלאחל הצלחה וכו´ אני לא יודעת יותר מידי...אני מקווה שאני גם לא אדע...אז אני מאחלת לך בהצלחה ואל תתיאשי מהפורום הזה כי הוא מעולה.... נ.ב. יש פורום נוסף שמנהל אותו רופא באתר של דוקטורס...לשאלות רפואיות...וד"ר זיידמן עונה שם לשאלות די מהר ובאיכפתיות...

עמית@

New member
שריתית

כמה דברים אני חושבת שקודם כל עם כל הכבוד ועם כל העלבון יש לצפות שתביני שיש לפורום כמו לכל פורום דינמיקה משלו- ואם לא ענו לך במשך הזמן שציפית לו יש לקבל זאת בהבנה מסויימת- ומקסימום לאזכר את השאלה או להקפיץ אותה - תקראי קצת אחורה בפורום ותראי שעונים פה לרוב החדשות והישנות כאחד וקבלת הפנים היא בדרך כלל חמה ואוהדת- ולפיכך אני חושבת שכדאי לחשוב מעט לפני שמזנקים (ולפני שמבינים לאשורו את כל מרקם הפורום) אנחנו לא קראנו לך לכאן ואז בעטנו אותך לפינה אם זו כוונתך- כולן מוזמנות ואנחנו יותר ממוכנות לעזור, אז אנא- בלי הטפות על כך ש"זו חכמה לדעת לשמוח בשביל אחרים" כי אני חושבת שלמדנו את זה על בשרנו. תודה אם תכתבי שוב את השאלה אשמח לנסות לעזור בהצלחה.

neta2

New member
אמנם..אני מצטערת

לא ראיתי אף הודעה שלך, ואני מניחה שגם אם שאלת משהו סביר שאינני יודעת את התשובה, (גם כי אין לי די ניסיון וגם כי אינני משוטטת פה הרבה) אבל אני מצרה על הרגשתך הפגועה, מנסיוני המועט פה , הבנות קפצו לעזור בכל שאלה ובכל בעיה, תומכות בכל צעד ומחזקות אחת את השניה גם אני חדשה פה , וכולנו יחד הרי למען אותה מטרה!! אני יכולה רק לחבקך ולהיות לצידך.. אל תתעצבי!!
)

שריתית

New member
תודה../images/Emo25.gif

תודה על כל התשובות היה לי יום חרא וניראה לי שהחודש לא ייצא כלום זה הזמן להרים ידיים להחודש ולהמתין בסבלנות לחודש הבא אולי אם היו דברים שהייתי יודעת קודם היום כבר הייתי אחרי טיפול אז תיסלחו לי אם הייתי כרצייה אבל כשאין את מי לשתף קשה הרבה יותר בהצלחה לכוווווולן שריתית

רומי 007

New member
../images/Emo26.gif שריתית ../images/Emo36.gif + הערה כללית

עד עכשיו אני לא מוצאת את השאלה שלא ענו לך עליה. אבל לעומת זאת ראיתי למטה שאלה שכתבת על ערכת ביוץ שדווקא ענו לך ואפילו כתבת תודה. אז יקירתי: יום עסל יום בסל. הפורום הוא לא מכונה להנפקת תשובות. לפעמים יש יותר בנות על הרשת ולפעמים הבנות נמצאות אך אין להן תשובות. בימים האחרוננים היה חג. הרבה בנות דתיות ולא גולשות בשבת. אחרות יצאו לטייל קצת ולא לחשוב על הטיפולים. ולבסוף - איך אפשר להעליב מישהו שלא מכירים? איך אפשר להעלב ממישהו שלא מכירים? הרי ככלות הכל כל מה שנעשה ונאמר ונכתב כאן הוא על בסיס התנדבותי ונובע מתוך רצון כנה לעזור אז אנא -התאזרי בסבלנות. אני בטוחה, כפי שכתבת, שכשאת תדעי תשובה למשהו תכתבי מיד. ועוד משהו - אני מצרפת לך בזאת את רשימת הבנות שהצטרפו בימים האחרונים (אני חושבת שלאינפלציה כזו אין אח ורע בשנתיים האחרונות) - אני מנצלת את ההזדמנות לברך את כולן כי לא תמיד אני גולשת ואני בטוחה שחלק לא ברכתי אז זו ההזדמנות. בקצב כזה של הצטרפות ועם זיכרון פגוע כמו שיש למרבית בנות הפורום עקב השימוש בתרופות דיכוי, אין סיכוי שכולן יצליחו לזכור את כולן. (אולי כדאי שתשרשרו את הסיפורים של כולן בהתפקדות?) רשימת הבנות: שני 4 יעלי9 קינמוני זוליק חמניה 1 ענתאב עוגית מזל RONYLEW פפושקי ליחן ניצנים מיליקי פישון EDEN פז החדשה MALA נונינה לי היא מיכל25אב מעין בר קתי מיקי11 מאמאלה סרגלית LIBAT2 רוני קוח IPAZ ליבליב גשש בלש 2 LEELOO1 NETA2 סרגלית חןחן וכמובן שריתית. אם שכחתי מישהי - עמה הסליחה - היא יכולה לראות עצמה כותיקה. אם כללתי מישהי שחושבת שהיא ותיקה - גם כן סליחה, אם יש כאן כינויים כפולים - לא הבחנתי. בסך הכל מדובר בכ-30 בנות חדשות!!! (חבל לי על כל אחת שזקוקה לפורום והלואי התצליחו כולכן ובמהירות). שריתית - אני מקווה שלאחר הסקירה הגיאוגראפית הנ"ל את מבינה שפשוט בלתי אפשרי שכולן יענו לכולן כל הזמן? מאחלת לך בהצלחה.

נועם@בת

New member
לא צריך להעלב ../images/Emo24.gif

לא תמיד עונים מיד, לא תמיד יודעים תשובה. לא כל שאלה מקבלת את כל תשומת הלב. בפעם הראשונה ששאלת, קיבלת מתוליק תשובה תוך 6 דקות. בפעם השניה קיבלת 4 תשובות תוך כמה שעות. אז זה שפעם השלישית לא קיבלת תשובה מיד, לא אומר שמעכנו אותך חמודה. לא הוגן להגיד שמתייחסים פה רק לותיקות, בעיקר לא השבוע שהפורום מלא בבנות חדשות. שרית, כולנו נמצאות כאן כי יש לנו בעיה, חלקנו שואבות כוח מלשאול שאלות ולקבל תשובות, וחלקנו מרגישות טוב דוקא בגלל שאנחנו יכולות לענות ולהסביר. אבל זה לא שאנחנו "חייבות" לענות מיד. אני למשל מתחילה לענות מלמטה, ועולה למעלה, וקרה שהודעה "בורחת" לי ואני מגלה אותה רק למחרת. אישית אני משתדלת לענות על כמה שיותר הודעות, אבל לא תמיד עומדת בזה. היום למשל, הרבה בנות נכנסו אחרי שכמה ימים לא היו כאן, כך שסביר להניח שרוב הזמן הוקדש לקריאת הודעות חדשות, ולתשובות ראשוניות. לכל אחת יש עדיפות למי לענות קודם, וכל העדפה היא לגיטימית. אני מצטערת שהרגשת פגועה, אבל זה חלק מהנאחס הכללי
ולא בהכרח פועל יוצא של זה שלא ענו לך מיד. ובאשר לשאלה שלך, לא הבנתי את ענין הארגסט, אבל קורה לפעמים שאין ביוץ. לא כל מחזור יש ביוץ- גם כשהוא סדיר. האם עשית בדיקות דם בתחילת המחזור? הביוץ צריך להיות כ14 יום לפני הוסת. מה אורך המחזור שלך? האם עברת כבר את היום של הביוץ הצפוי? אמרת שאת במעקב יומיומי- מה גודל הזקיק? מה קצב ההגדילה שלו? מה היו ערכי בדיקות הדם בשבוע האחרון? בלי המידע הזה קשה לתת לך תשובות ענייניות. זהו, אל תרגישי מקופחת, והלואי ולא תספיקי ללמוד הרבה כאן
וחוצמזה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. בהצלחה נועם

שריתית

New member
תודה על כל התשובות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מעריכה את עצם התגובה תודה תודה

תוליק

New member
ואני עונה לך פה - כדי שמי שתרצה

תוכל לראות מה היתה השאלה. אני לא יודעת בדיוק תשובות, נשמע לי שאת צריכה רופא שיתיחס וישמע את כל ההסטוריה ואז יחליט. אני יכולה להמליץ על הרופא הפרטי שלי פרופסור סופר. הוא מקסים, אמין והיה לו את השכל לטפל בי באיקקלומין באמצע מחזור ובלי שהיתה וסת כשראה שאין ביוץ. אח"כ עברנו למנוגון ועוד אבל הכי חשוב שהוא עם אצבע על הדופק. אם יש משהו שמעצבן ומתסכל - מנסיון - זה רופא שאי אפשר לסמוך עליו. זהו, מקווה שיהיו אחרות שיוכלו לענות לך יותר טוב. תוליק

מיכל25אב

New member
רופא זה הכי חשוב...ויותר חשוב זה לא

לא להתיאש...הזקיקים עוד ישלימו איתך...

עמית@

New member
חוסר הביוץ לא קשור לארגסט

ביוץ יכול להגיע בעצם בכל שלב אבל אם המחזור שלך סדיר יש לצפות לו בערך סביב היום ה14, ייתכן שהחודש פשוט אין ביוץ (וזה תמיד יכול לקרות) וא כדאי לחכות לחודש הבא ולקחת איקקלומין ולהיות במעקב שכולל גם בדיקות דם לווידוא המצב ביתק דייקונות אני מקווה שעוד החודש משהו יקרה אם כי זה קצת מאוחר (שווה לבקש בדיקת דם כי לראות איפה את במחזור מבחינה הורמונלית)

זוליק

New member
היי שריתית ../images/Emo141.gif

ראיתי שכבר קיבלת תשובות לשאלותייך. לא נותר לי אלא לחזקך עם
ו-
הייתי מציעה לך לבחור רופא אחר עם יותר אחריות ואכפתיות כלפי המטופלות שלו (מה זה לא להודיע שהוא נוסע לחו"ל?!!!!). ראיתי שכבר קיבלת המלצות, אז נשאר לך רק לבחור.

שריתית

New member
היי מתוקה שלי../images/Emo141.gif

ראית מה זה? אני כל הזמן משאירה לו הודעות בביפר והוא עוד לא חזר אליי אני אדבר איתו ואראה לו מה זה הוא לא מודיע לי שהוא טס? זה נודע לי ממש במיקרה אני לא מבינה אם הוא ידע שהוא טס וחוזר רק היום וזאת יום אחרי שדיברתי איתו למה הוא שלח אותי ל-US? ולבדיקות דם? הסברתי לו שזו טראומה בשבילי כל בדיקה בגלל שעברתי תאונה ויש לי מישקעים עמוקים ממנה ובכל זאת הוא שלח אותי בידיעה שהוא לא יהיה כדי לקבל את התוצאות אמנם הוא היה אחראי והשאיר את הפלאפון אצל עמית שלו, אני כבר ביום ה-11 מהמחזור הגעתי לרופא הזה אחרי המחזור כך שהיה מאוחר מדי לאיקאקלומין והייתי רק במעקב של US ובדיקות דם עד עכשיו היום ה-21 אתמול הזקיקים היו קצת יותר גדולים: 7-7-7- מצד ימין ומשמאל: 6-7-7- E-2 243 PROGESTERON-1.9 ואני לא יודעת מה לעשות קניתי כבר כמה ספרים יש בהם הרבה מידע על מושגים אבל הם לא עוזרים לי בתהיות שלי. מה לעשות?????
סליחה על האורך של השאלה

למעלה