שאלה לגבי הארדיסק

le1502

New member
שאלה לגבי הארדיסק

יש לי Ibm Thinkpad R50e ההארדיסק הנוכחי קטן ולא מספק. האם אני יכול לקנות הארדיסק חדש של למשל Western Digital, לחבר אותו והוא יעבוד כרגיל? או שאני חייב לקנות של IBM? חוצמ"ז, מאיפה אתם ממליצים לקנות ושל איזה חברה? תודה רבה.

eliel11

New member
אתה צריך דיסק 2.5

אתה לא צריך לדעת יותר מזה. דרך אגב, יותר משתלם לקנות HD חיצוני מאשר להחליף HD לנייד. בדוק בzap.co.il ותעשה השוואת מחירים.

bar666xp

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

צריך לדעת אם זה SATA או PATA.... צריך לדעת באיזה נייד מדובר וכדאי לקחת בחשבון עוד כמה וכמה דברים כמו.... שיקול של זמן סוללה מול ביצועים.... לDTR חופשי 7200RPM.... למיטוב זמן סוללה כניראה 5200RPM יהיה כדאי יותר... כמה מגה באפר לדיסק הקשיח נתון לא פחות חשוב ואולי אפילו מבין החשובים ביותר... {עשוי גם להשפיע המון על המחיר}. אגב אאל"ט בזאפ מופיעים רק דיסקים עד גודל של 80G. הגזמת קצת בלומר שכל מה שצריך לדעת זה שהHDD {דיסק קשיח} צריך להיות בגודל 2.5" {אינצ}.

eliel11

New member
אופס ../images/Emo13.gif

האמת שמה שניסיתי לומר זה שדיסק חיצוני יהיה הרבה יותר משתלם אבל צודק. כנראה שלכתוב הודעה בסוף יום העבודה זה לא חכם במיוחד. המוח כבר לא עובד מי יודע מה

יש אצלו R50 ,אצלי יש T41

ושתינו מחפשים קשיח בגודל של 120-160 ג'יגה.. זמן סוללה לא קריטי כל כך , ומה זה DTR ? אגב, קשיח חיצוני לא בא בחשבון, זה הורס את כל הרעיון של מחשב נייד, קשיחים חיצונים בד"כ צריכים עוד מתח.

bar666xp

New member
תוריד EVEREST...

בCOMPUTER-->SUMMARY חפש STORAGE שם יופיע הדיסק הקשיח... IDE/SATA וכל הדיסקים שמחוברים {כולל CD וכו'} לפי זה תוכל לדעת אם זה תואם או לא.... אם אתה לא בטוח... תעלה לכאן את כל מה שרשום תחת STORAGE.

למעלה