שאלה לגבי האקסית

מאוהב87

New member
שאלה לגבי האקסית

שלום לכולם,
יש לי סיפור קצת מוזר אבל אני בהתלבטות קשה מאוד כרגע לגבי האקסית שלי והייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא.
שהייתי בן 16הייתי לי חברה כשנתיים וחצי ,עשינו הכל ביחד והיה נורא כיף בקשר .
לאחר שהתגייסתי לצבא , הכל השתנה ונפרדנו בצורה מכוערת שאף אחד לא רצה לראות אחד את השנייה.
הזמן חלף והמשכתי את חיי, לאחר כ-7 שנים (כן כן 7 שנים) פתאום הרגשתי דחף עז לנסות לתקשר איתה.
כמובן שלא היה לי את המספר שלה אז בזכות הקדמה (דרך הפייסבוק) מצאתי אותה ושלחתי לה הודעה בפרטי שאני מצטער על כמה שהיה בתקופה ההיא,
היא שלחה לי הודעה שהיא מעריכה שהתנצלתי וסולחת לי מכל הלב.
היום בערך כחודשיים לאחר ההתנצלות שלי אני מרגיש שאני מאוד רוצה להיפגש איתה, לא מפסיק לחשוב עליה ביום ובלילה :\ אני דיי אובד עצות בעניין :\

sweetdreams

New member
יש לך מושג מה היא עושה כרגע בחיים?

אני אישית בעד להסתכל קדימה, ולא אחורה.
לדעתי, ברוב המקרים האנשים שאתה מנתק איתם קשר, זה קורה מסיבה מסויימת שלפעמים, מרוב נוסטלגיה, קל להתעלם ממנה.
מה גם שלאחר 7 שנים, במיוחד בגילאים שלכם, אתם כלל לא אותם האנשים שהייתם. מה שאתה זוכר ממנה אז זה לאו דווקא מי שהיא שהיום.

אבל... אם אתה בכל זאת בחור נוסטלגי/ אופטימי/ אובססיבי (ויתכן גם שכל התשובות נכונות
), אתה כנראה לא תקשיב להגיון מסוג זה, ותהיה בכל זאת מעוניין בליצור איתה קשר.
אז במקרה זה, כבר דיברתם בפייסבוק, ויש לך יכולת לפנות אליה. תדבר איתה, תציע לה להפגש. אם היא תסכים, אז תוכלו להתעדכן אלה מה קורה בחייהם של אלה, ולראות האם הכימיה בניכם עדיין קיימת, ותמשיכו משם.
אבל אם היא לא מראה שהיא מעוניינת, אז היא כנראה כבר נמצאת הרבה הלאה (ובצדק. בכל זאת, 7 שנים!!), ואני מציעה גם לך שתניח לזה, תתגבר על האישיוז שלך בכוחות עצמך ואל תטריד אותה יותר.

הייתה סיבה לפרידה,אני מניחה...

תנסה להיזכר בסיבה הזו. האם זה משהו שיכול להיות קיים עדיין גם היום? האם זה משהו שהשתנה או יכול להשתנות? האם זה משהו שאתה יכול לקבל אם זה ימשיך ככה כיום?

אני בעד להסתכל קדימה, להישאר בעבר לרוב זה לא טוב.
מצד שני, עברו 7 שנים ואולי שניכם השתניתם ואולי זה יתאים... תנסה לגשש ולראות אם היא בעניין בכלל.

gloria7

New member
שאלה על האקסית

מהיכרות אישית עם זוג חברים
שהיכירו כבר לפני הצבא ודרכיהם נפרדו ,החברה אפילו עברה לחו"ל וכל אחד מהם התחתן הביאו ילדים והתגרשו
הם גם התעניינו דרך הפייסבוק לבדוק מה כל אחד עושה ובזכות המפגש בינהם
האם חזרו להיות זוג באהבה שהם לא הכירו
יש משהו שמקשר אותנו ויכול להיות שיש לכך סיכוי לאהבה
למה לא לנסות ?

למה אובד עצות?

אתם מתקשרים, התנצלת, היא הגיבה.
כתוב לה שאתה רוצה להפגש,
מקסימון היא תסכים ותוכלו לבחון האם יש טעם לחידוש הקשר.
דברים פשוטים כדאי שישארו פשוטים :)
נועז

למעלה