שאלה לגבי האגריד

Miss Lavet

New member
רובי בן 50 ומשהו

בתור האגריד הוא נראה בסוף שנות ה-40 תחילת סוף שנות ה-50 והלנה לא ניראת כמו מישהי שהית בת 50 ומשהו... היא ניראת בגיל האמיתי שלה... מייקל ניראה זקן יותר במציאות (אוץ') גארי נראה גם הוא יותר זקן מגיל 35 (הגיל שסיריוס מת) כנ"ל השחקן של ג'יימס וטימותי (הוא נראה בן 46, למזלו הוא יותר מבוגר)... האדם היחיד שנראה בגיל האמיתי של הדמות זאת מקגונגל (שלפי חישוב שלי הן בערך באותו גיל!) נ.ב. בשמחה אני יכולה להתחיל לדבר על שחקנים שהופיעו בסרט אחד

hollypop girl

New member
את צודקת! והשחקנים של לילי וג'יימס בכלל

אמורים להיות בני 21 (שזה פלוס מינוס הגיל של דניאל, רופרט ואמה) אני לא יודעת בת כמה הלנה אבל בלטריקס אמורה להיות בסביבות גיל 40-45 והיא בהחלט נראית כמו שצריך. מי אלה גיי'מס וטימותי?

Miss Lavet

New member
הלנה באמת בת 45

Miss Lavet

New member
נ.ב.

טימותי זה השחקן של פיטר והשחקן של ג'יימס זה השחקן של ג'יימס

Miss Lavet

New member
את שאלת אותיאת מי מגלם ג'יימס

כשאני בכלל כתבתי השחקן של ג'יימס ><"

יכול להיות

בקושי והראו את האגריד בסרטים האחרונים , וגם כשהראו אותו,הוא היה נראלי מקסימום אבל מקסימיום 50. במציאות , רובי בן 60 בערך,לא? בת כמה בלטריקס אמורה להיות כשמתה? ובת כמה הלנה במציאות? כן טוב, מייקל באמת נראה יותר זקן >< השחקן של ג'יימס פוטר הגיע לגיל 46+ ? באמת? הוא נראה הרבה יותר צעיר. טוב, גארי די מבוגר , בן כמה הוא בכלל ? והוא אחד השחקנים המדהימים. בת כמה מגי סמית? ובת כמה מקגונגל הייתה אמורה להיות בסרט האחרון? שמתם לב שכל (כמעט כולם)השחקנים המבוגרים שמשחקים בהארי פוטר הם מוכרים במיוחד ? נ.ב - אשמח מאוד אם תתחילי לדבר על השחקנים (:)

hollypop girl

New member
כן! זה כאילו שההפקשה של הסרט החליטה

לקחת את *כל* החשקנים המוערכים בבריטניה ולדחוף אותם לסרט אחד
האמת שלפני כמה חודשים היה לי רעיון לפינת שחקנים כזאת בשרשור הסרט: סצנות אהובות, האם ככה דמיינו אותם בספרים, איך המשחק שלהם שם ביחס לסרטים אחרים.... אבל לא ידעתי עד כמה זה יעניין אנשים פה...

Miss Lavet

New member
כמו בתגובה שכתבתי מעלייך(?)

הלנה בת 45 (השנה 46) מגי סמית' בת 70 ומשהו וככה גם מקגונגל גארי בן 54-3 וכן, רוב השחקנים המבוגרים בה"פ מפורסמים ג'ולי משהו מולי וויזלי מגי סמית' מקגונגל הלנה בונהם קרטר בלטריקס אמה תומפסון טרלוני שירלי הדסון מירטל מייקל גמבון דמבי השחקן של ארתור (אני לא זוכרת אך קוראים לו) דיוויד משהו פילץ' דיוויד טננט ג'וניור קנת' בראנה (
)
לוקהארט רובי קולנטיין האגריד אלן ריקמן סנייפ ג'ייסון אייזיקס לוציוס ראלף פיינס וולדי השחקן של קראוץ' האב ריצ'ארד האריס דמבי הראשון אני יודעת על עוד אבל כרגע עוד שמות לא עולים לי לראש

hollypop girl

New member
ג'ולי וולטרס + אבל מירטל צעירה, היא

בערך בגיל של הארי בסרטים לא? ג'ייסון אייזיקס
*תנו לי להתפאנגירל שנייה..."

Miss Lavet

New member
השחקנית של מירטל

בסרט הרביעי הייתה בת 47-8 היא רק ניראת צעירה ><"

למעלה