שאלה לגבי האגריד

שאלה לגבי האגריד

רציתי לדעת , האגריד בגיל של וולדמורט? (פחות או יותר) הרי סילקו את האגריד כתוצאה מכך שטום רידל הפליל אותו בפתיחת חדר הסודות ,אז בעצם האגריד למד איתו באותו שכבה? אתם יודעים אולי באילו שנים מדובר? זתומרת.... בן כמה האגריד היה אז ובין כמה טום רידל .... בת'כלס, בין כמה וולדמורט היה כשהארי הרג אותו?

שוב פעם רולינג ומתמטיקה |sigh|

לפי זה שהיומן בן חמישים שנה, ובזכרון רידל בשנה שישית והאגריד בשנה שלישית (הוא אומר שסילקו אותו מהלימודים בשנה שלישית) זה אומר שכשהארי בן 12 רידל בן 66 והאגריד בן 63 כלומר רידל היה בן 71 כשהתפגר סופסוף

ואוו באמת

אז האגריד וולדמורט ממש מבוגרים יחסית,לא ? את חושבת שמהסיבה שוולדמורט לא ממש היה אנושי לא ראו עליו שהוא מבוגר? וו... זאת רק אני או שהאגריד בכלל לא נראה בין 68 בסרט השמיני? ותהיתי לעצמי... מדוע רידל הפליל דווקא את האגריד? הרי מה הקשר בין נער בשנה שישית לבין ילד בשנה שלישית?

hollypop girl

New member
כן, אבל מצד שני גם אלן ריקמן לא נראה

בן 38 נכון? כי הוא היה היחיד (חוץ ממנו עצמו) שגידל מפלצת?

ברור שלא

אבל... לפי איך שאיפרו אותו בתור סנייפ בסרט האחרון , הייתי נותנת לו סביבות 45 (אולי קצת יותר) אבל... רובי קולטריין בקלות יכול להיראות בן 70+ והמפיקים הרסו זאת, לפי הסרט לא הייתי נותנת לו יותר מ40.

hollypop girl

New member
באמת? אני בחיים לא הייתי אומר שהוא נראה

בן 40
אולי בסביבות החמישים-חמישים וחמש.... מי שנראה בן ארבעים זה סיריוס, לופין, דודה פטוניה. את מתכוונת לאיך שעשו אותו בזיכרונות של סנייפ?

hollypop girl

New member
האמת שאנילא רואה הרבה הבדל בין

איך שהוא נראה בכל שאר הסרטים לבין הסוף אבל אולי הם עשו שינויים קטנים במייק אפ שלו\בשיער שגרמו לו להיראות צעיר יותר. זה למשל בסרט השישי
הייתי אומרת שגם פה הוא נראה בסיביבות ה-45. לא מצאתי מהקרב על הווגרטס.

בסרט 7.2 בכל הסצינות של הזכרונות שלו,

הם ניסו לעשות אותו צעיר בהרבה והשתמשו גם במחשב.. תכלס הוא יצא קצת מוזר..

Mor L

New member
אלן ריקמן יצא יפה...

חח הוא נראה קצת כמו דראג קויין עם האיפור הסגול בעיניים שלו בזיכרונות של סנייפ - אבל זה עשה אותו עוד יותר יפה!

למעלה