שאלה לגבי דפש מוד

שאלה לגבי דפש מוד

משהו יכול לומר לי בבקשה עם איזה אמנים/להקות דפש מוד עבדו/הקליטו? בתודה מראש, ליעד אגב, כדאי לכם לנסות את משחק הפליסטיישן 2 GTA(Grand theft auto) Vice city זה משחק (אלים ובוטה בצורה בלתי רגילה) שמשחקים בו שליח של המאפיה במיאמי של 1986 שהמטרה שלו היא להשתלט על העיר, הביגוד, המכוניות, העיר ואפילו המוזיקה ברדיו במכונית שמתחלקת ל-7 תחנות (רוק כבד, גל חדש, להיטי פופ, לטיני, דיסקו, ראפ ושירי אהבה) מותאמת לפי שנות ה-80 ואפשר למצוא שם להיטים של הליגה האנושית, הפרוות הפסיכודליות, להק שחפים, טוק טוק, קים וויילד , גרי ניומן וכ'ו... וגם הגרפיקה של המשחק מושקעת במיוחד שעות של הנאה מומלץ ביותר

turrican

New member
נראה ששווה לקנות את המשחק רק

בשביל השירים שיש שם (7 דיסקים מלאים) האם יש אפשרות לשמוע את השירים ללא המשחק?? לגבי השאלה שלך אני בטוח שיש פה אנשים יותר חזקים ממני בדפשמוד אז אני אתן להם את הבמה. אני יודע שהם עבדו הרבה שנים עם הבימאי קליפים\צלם\איש הוויזואל אנטון קורביין ועבדו תחת הלייבל Mute באנגליה תחת הפקתו על דניאל מילר שגם נדמה לי גילה אותם.

Ice machinE

New member
הלינק שהוא נתן ../images/Emo163.gif

זה לקנית הפס קול ולא המשחק. כך שאפשר לשמוע את השירים בלי לקנות את המשחק.

כן ברור

השירים מלווים אותך כל המשחק (יותר נכון כל זמן שאתה נוהג באוטו במשחק) ויש לך 7 תחנות רדיו של מוזיקה שבכל תחנה מתנגן לופ של הדיסק (לפי הנושאים כמובן) וקטעי קישור ופרסומות ממש מצחיקות, חוץ מזה יש לך אפשרות בהגדרות של המשחק להאזין לכל תחנה בלי הרעשים של המשחק ואז אתה יכול פשוט לכבות את הטלוויזיה ולחבר את הפליסטיישן למע' סטריאו ושנגמרים השירים להעביר תחנה (כל זה על הדיסק הבודד של המשחק)

Fly GirL Q

New member
יש לי את המשחק ,../images/Emo61.gifחבללזמן../images/Emo73.gif

יש לי את המשחק, אחי קנה אותו, משחק פשוט מגניב, ואווירתי, דרך אגב, זה די נדיר שמשחק וידאו/מחשב מתייחס בצורה כל כל ישירה לאופנה, במקרה הזה האווירה ממש בהרדקור של שנות השמונים, המשחק הצבעים אורות הניאון הורוד תכלת הבגדים המכוניות, והשם ~! VICE CITY ! אני בקושי עושה משימות, אני רק שומעת מוסיקה טובה, גונבת מכוניות יפות נוסעת כמו משוגעת ויורה באנשים, ואז שנמאס לי אני מתאבדת עם המכונית בתוך הנהר והולכת לישון

למעלה