שאלה לגבי דידרה הול...

שני2000

New member
שאלה לגבי דידרה הול...

שלום לכולם, אני צופה כבר שנים רבות בסידרה, לאחרונה לא באופן קבוע ואף ניהלתי אתר לסידרה (www.dools.up.co.il) הייתי מעריצה גדולה של דידרה הול(מרלנה) והיום ראיתי וידאו שלה מתארחת בתוכנית באוסטרליה עם דרייק(ג'ון) ות'או(טוני)....ולפי ההתנהגות להם שם עלתה לי השאלה...האם דידרה ודרייק זוג כיום?

שני????

חח מה קורה? זאת נטלי (שירן שם בדוי) שצופה שנים בימי חיינו אנחנו מכירות! אני לא יודעת אם את זוכרת אבל היה לי פורום על ימי חיינו בכתובת BLABLA4U והיית כותבת בו. ועוד מלא ליזה יבגני נדב ויעקב חח איזה זיכרון יש לי.. מה איתך??? למה הפסקת?? בת כמה את עכשיו? ולאן נעלמת? תאמת אני מידי פעם נכנסת לאתר שלך לבדוק אם עדכנת ואני מתאכזבת כל פעם מחדש.. תעשי משהו~~!!! חח ותהיי בקשר :)

hillator

New member
רקע הפורום של נדב?

נדב שניהל את האתר? גם אני ההיתי שם!

abcd80

New member
ברוכה הבאה לפורום

אני זוכרת את האתר שלך..הייתי מבקרת בו בקביעות
דרייק ודיידרה בכלל לא זוג. הם רק ידידים טובים הרי הם משחקים יחד 20 שנה. דיידרה כיום גרושה טרייה ודרייק נשוי באושר כבר שנים רבות.

שני2000

New member
אז זהו...

ידעתי שדידרה גרושה ושדרייק נשוי אבל ממש תהיתי אולי פיספסתי משהו והוא התגרש כי הראיון הוא שם לה יד על הרגל וליטף אותה, והיא שמה עליו יד וישבה ממש קורב אליו....משהו הרבה יותר פומבי מכל הדברים והקטעים שהייתי רואה כשהייתי צופה אדוקה. נ.ב- שמחה לשמו שעדיין זוכרים את האתר:)

hillator

New member
שננניייייי

ואו כמה זמן לא שמעתי ממך.. יש מצב האתר שלך חוזר??

שני2000

New member
הממ...

האמת שלא נראה לי. אני כבר לא רואה את הסידרה באופן קבוע לגמרי. ואני גם עובדת כך שיאן לי זמן לעדכן כמו שצריך.אבל יש לי עוד טונות של סירטונים, תמונות וגזרי עיתון מימים עברו....

שני2000

New member
הסירטונים...

יש לי סירטונים שמגיעים רק עד עוד בערך חודש ממה שמשודר אצלינו היום כי זה בערך השלב שהפסקתי לעקוב מקרוב אחרי העלילה ששודרה אז בארה"ב. כמובן יש לי עוד מלאאאאאאאאא קטעים מלפני שנים רבות רבות וסירטוני מחווה שאני ערכתי וכו'.

למעלה