שאלה לגבי דוד שמש

shenkerman

New member
שאלה לגבי דוד שמש

שלום אנשים. התחילה לי בעייה בדוד שמש הוא כאילו עובד במקום על 100% רק על 50% בימים חמים עם הרבה שמש המים אומנם חמים ללא הדלקת הדוד אך לא מספיקים למעבר למקלחת 1,למרות שכול היום היה שמש כמו אמצע אוגוסט. בימים שבהם אני מדליק את הדוד ,לאחר שעה וחצי המים רותחים אך מספיקים לא מעבר ל10-15 דקות מקלחת. לפי העובדה שהוא כן מחמם את המים אני יודע שהבעיה לא בגוף החימום וכמו כן אין לו דליפה או משהו אז כול הקיבלות שלו מנוצלת. מישהו יודע את הסיבה לתקלה?וכיצד אני יכול לסדר אותה מבלי להביא מתקן דודים שיעלה לי הון תועפות?

Oshri Moshe

New member
דוד שמש

יתכן והבעיה בצינור יציאת מים חמים. בתוך הדוד הוא מושך מים מן החלק העליון של הדוד. במידה ויש פגיעה בצינור הוא עשוי למשוך מים ממקום נמוך יותר בדוד וכך לעבוד קרוב יותר לאזור כניסת מים קרים. לגבי תיקון, קשה לי להמליץ על פתרון אלה אם אתה מסוגל לרתך צינור חדש, אבל בטח אין גישה לשם. נסה לראות אם הצינור הפנימי מתברג החוצה ואז להחליפו. בהצלחה

fireman

New member
אם אתה מחמם את הדוד במשך שעה

וחצי ויש לך מים חמים למקלחת אחת אני מציע לנקות את הדוד מבפנים ולהחליף גוף חימום שכנראה כבר נעטף טוב טוב באבנית. באותה הזדמנות תעביר ניקוי לקולטים ותבצע שטיפה לצנרת שלהם. רוב הסיכויים שהדוד יחזור לעצמו.

topt1

New member
שאלה קטנה לfireman

עכשיו לקראת החופשה יש לי כוונה להתלבש על הדוד אצלי איך בדיוק מנקים את הבפנים של הדוד

למעלה