שאלה לגבי דוד חשמל

meron71

New member
שאלה לגבי דוד חשמל

שלום לכולם, האם זה תקין שדוד חשמל (הכולל חמם חדש בתוכו) דלק שעה ונתן מים חמים במשך 12 דקות? האם דוד שדולק שעתיים אמור לתת עפ"י אותו יחס מים חמים במשך 24 דקות? אנו משפחה בת 4 נפשות ולא משנה כמה זמן הדוד יפעל, תמיד לא יהיו מספיק מים חמים... תודה למשיבים!!!

זה ביגלל החמם החום לא יצא אחוצה

לכול המים בדוד . כול הפטמטים שלא של היצרן סתם חרטה

צריכים לבדוק

א.כמה ליטרים בדוד?(גדול קטן)? ב.מספר המעלות בטרמוסטט גוף החימום? (צריך להיות בסיביבות 65 מעלות )

meron71

New member
הדוד הוא דוד גדול וכן

הבניין הינו בן 7 (הכוונה שהדוד לא ישן). החליפו את החמם. עדיין לא נראה לי הזמן של חימום המים והספקם. זה לא מספיק האם זה אמור להיות כך? אני מחמם את הדוד שעתיים וזה בקושי מספיק ל 2 מקלחות. האם הפתרון הוא תיקון הדוד או לעבור לחימום המים ע"י גז? תודה!!!

קנה דוד כרומגן 30 ליטר .

כול עוד הדוד דלוק המים רותחים . וניתן להיתקלח אחד אחרי השני . ללא הגבלת המיתרחצים . בקיץ מתמם תוך 10 דקות בחורף 20 דקות . במישפחה שלי התיקנתי השנה 3 כאלה . ולי יש כבר 15 שנה 2 דודים כאלה . לא מתאים לאמבטיה . רק מיקלחת

meron71

New member
כמה שאלות נוספות

1. אני מבין שהדוד שלי כרגע לא מתפקד כראוי. האם הבנתי נכון? 2. מה העלות של דוד כרומגן 30 ליטר (כולל הרכבה) 3. מה היתרונות והחסרונות של דוד מול גז? ושוב... תודה!!!

גז צריך איורור ומעט מסוכן . וקו גז

עד לדוד . וארובה שלא תיסתם . והיו אסונות . רק דוד כרומגן . כי יש לו ניצלות גדולה . דודים של חברות אחרות לא בניות טוב . ומעט יותר זולים . שאל מחר מתקין מה המחיר . בין 1000 ל1500 ש"ח . לי אישית יש 15 שנה דוד כזה החלפתי כול 7 שנים חדש . בקיץ האחרון התקנתי עוד 3 דודים כאלה במישפחה שלי . אני היתקנתי אותו לבד . לא בעייה למי שמבין מעט באינסטלציה . את הדודים קניתי במיפעל ליד טבעון תיזכור רק כרומגן . ומיד מים זורמים רותחים

למעלה