שאלה לגבי דד ליפט

swelli

New member
שאלה לגבי דד ליפט

בחלק מהתוכניות, דד ליפט מיועד לעבודה על שרירי הגב ובחלק אני רואה שהתרגיל מיועד לעבודה על השריר האחורי ברגל.
מה אני מפספס פה..?

MidNight Flame

New member
תודה

Melr

New member
יכול להיות שאתה מתכוון לשני סוגי דד ליפטים

ישנם הרבה סוגים.
זה נכון כפי שאמרו לך שדד ליפט עובד גם על כך וגם על כך.
אבל בדרך כלל שמייחסים תרגיל לקבוצת שריר מתכוונים שהוא השריר העיקרי שמבצע את הפעולה.

לכן דד ליפט יחשב כתרגיל גב שכן הפעולה הגדול ביותר היא של הE.S אם כי נכון שארבע ראשי וירך אחורי (?!) עובדים חזק גם כן.

אך כפי שאמרתי ישנם סוגים רבים של דדליפט - ואילו אם התכוונו שתעבוד על הירך האחורי, אז סביר להניח שהכוונה היא לדדליפט גב ישר.
במקרה הזה מומנט התנועה המרכזי הוא דווקא פשיטה באגן (מרבית התנועה מגיעה מכך) ולכן השריר העיקרי יהיה הירך האחורי.

כך שאני מניח שלזהו הכוונה - אך שוב אי אפשר לדעת למה התכוון המשורר

זה רק מראה שהמשקל שהוא לקח לא מתאים

למהות של התרגיל. המטרה בדדליפט זה לקחת משקל כבד ולעשות את התרגיל בצורה הרגילה שלו. אם יש לך כוח לרדת עד למטה אבל לא עד הסוף ואז לעלות שוב למעלה אז סימן שהמשקל קל מדי. ובמשקל הנוכחי שהוא לקח נראה לי שהוא היה יכול אפילו לעלות את המוט למעלה ולעשות לחיצת כתפיים.

MidNight Flame

New member
ושוב אתה מדבר שטויות על דברים שאתה לא מבין...

די תפרוש! לפחות תפסיק להטעות אנשים עם החוסר ידע שלך שאתה פולט בכזה ביטחון.

כמה שטויות אתה כותב!

אם זה תרגיל אחר אז תכתוב שזה תרגיל אחר.
אני עוד לא ראיתי תוכנית למתחילים שהמליצה על צורה כזאת של דדליפט.

ומה הקשר לליפרוש?
אם טעיתי אז טעיתי. אתה לא חייב לעשות מזה חגיגה
הפלצנות שלך עברה כל גבול!

MidNight Flame

New member
ומי אתה בדיוק?

אתה עושה מתח ותרגילי משקל גוף, ספק אם בכלל עשית דדליפט ואין לך מושג על מה מדובר.
אם אתה לא יודע - אל תגיב!!! הדיעה שלך לא נחוצה ואם אתה לא יודע לא צריך בכוח למלא את הפורום בשטויות ולהטעות אנשים.
זה לא חגיגה זה פשוט נמאס כבר!

חחחחח

אין לך מושג מה אני עושה או לא עושה. ולמה בכלל שיהיה לך?
לפי השאלות שלי בעבר? לפיהם יכלת לקבל מידע מאוד חלקי על התרגילים שאני עושה. כי אני משתדל מראש לא לשאול שאלות שאני יודע שאין מי שידע לענות עליהם.

ואיזה שטויות בדיוק מלאתי בפורום?
ונמאס לך, זה לא רלוונטי.

MidNight Flame

New member
אתה ממלא את הפורום בטעויות שלך

קבל את זה כאזהרה, תמשיך להטעות אנשים במכוון בדברים שאתה לא יודע וזה פשוט יתחיל להמחק.
ואיזה שאלות בדיוק אתה נמנע מלשאול? אתה הרי יודע הכל...

אתה צריך להיות צפציפי

ולציין מה הטעויות.
זה לא חוכמה להגיד "אם אתה לא יודע לא צריך בכוח למלא את הפורום בשטויות ולהטעות אנשים"
כי אז לא ברור על מה מדובר.

למעלה