שאלה לגבי גרון "מודלק"

רחלילי

New member
שאלה לגבי גרון "מודלק"

שלום, טוב שיש פורום בנושא שכעת מעניין אותי.. כבר שישה ימים שהגרון שלי לא בסדר: צרידות וכאבים עמומים. חיכיתי כמה ימים מבלי לעשות כלום וזה לא עבר. לפני שלושה ימים פניתי לרופאה קונבנציונלית (אא"ג) שאיתרה דלקת וציינה שזה משהו ויראלי אך שהיא חוששת שיתיישבו על זה חיידקים. לכן נתנה לי אנטיביוטיקה מסוג אאוגמנטין 875 מ"ג. אני אחרי שלושה ימים של פעמיים ביום כדור וכלום לא זז. רציתי לשאול האם יש למישהו כאן עצות וכן איך אני כמישהי שאיני רופאה יכולה לדעת אם זה ויראלי/חיידקי/פטרייתי ואיך מטפלים? תודה מראש... רחלילי.

m_katzmann

New member
כמה עצות לדלקת בגרון

היי רחלילי, אז קודם כל לא נראה לי שאת שאינך רופאה (וגם אני אינני) ולכן אני באמת לא יכולה לאמר לך אם מה שיש לך הוא דלקת ויאלית/חיידקית/פטרייתית ולמען האמת אני אישית גם לא זקוקה למידע זה. באופן כללי אני כן יכולה להגיד לך שבעיות בגרון מצביעות על חוסר יכולות לדבר בשם עצמך והדלקת מראה על כעסים שתקועים שם. נשימות עמוקות יכולות מאוד לעזור בעיקר אם את תשבי בנוחיות ותנסי להתמקד בנשימות אלו. ניתן גם להוציא צליל (נשמע מצחיק אבל מאוד עוזר) רום עד שנגמרת לך הנשימה. ושוב לנשום עמוק. קחי את הלשון אל רום החך ועשי שם עיסוי עם הלשון לכל הכיוונים. צבטי בעדינות את הגרון לכל הכיוונים. לבשי חולצות ועם אפשר צעיפי משי כחולים. מים חמים עם לימון - מוסיף המון. לטיפול יותר יעיל תמיד יעזור לראות מטפל אלטרנטיבי. מאיה

odeia

New member
מותר לשאול למה צעיפים כחולים?

אם כבר הייתי חושבת על סגולים=צבע ריפוי.

את יכולה לנסות:

חתכי בצל ושימי בקערית שפכי עליו קצת דבש, וחכי כמה שעות. נוצר סירופ כפית אחת כל שעה - אמור לעזור, לפחות להקל

רחלילי

New member
אנשים יקרים תודה רבה

לגבי הכעסים אני יודעת שיש לי תקופה מתוחה לאחרונה ויש בי כעסים על כל מיני. ואני באמת מתכוונת להתחיל לנסות להבין למה זה נשאר תקוע. לגבי הלימון והמים החמים: זה עשה את העבדוה ובגדול. אמנם לא חזר לגמרי הקול עדיין, פתאום אני יכולה לסיים משפט ולא להחנק. פתאום לא מרגישה את האזניים והגרון כל הזמן. כאילו האוויר יוצא משם יותר בקלות כעת. ומצליחה לדבר ושומעים אותי יותר טוב אז זה שיפר גם את התחושה הכללית שהיתה די זיפתית בלשון המעטה. תודה לכם שוב מקרב לב, רחלי.

למעלה