שאלה לגבי גפן

tetrisa

New member
שאלה לגבי גפן

שלום רב רציתי לדעת כמה חודשים בשנה הגפן ירוקה וממתי עד מתי. תודה.

drorjs

New member
באמת רציתי מתוך דאגה לגפן שלי

לשאול את הפורום, אצל מישהו הגפנים כבר התעוררו? כי ראיתי אחת כבר מלבלבת ביישוב שלי ואצלי אין אפילו ניצן..

רוּפֵן

New member
זה מאוד תלוי בזן...

עברתי הבוקר, לאורך השטחים החקלאיים.. וכרמי הגפנים יש גפנים שלא רואים כלום.. ויש גפנים שהוציאו עלים בודדים בראש הענפים נראה כמו "נרות ירוקים" עדיין זומרים גפנים בכרמים.

ilanco

New member
שאלה לפייה המתוקה ../images/Emo211.gif

שתלתי באדמת עציצים ייחורים של גפן איזבלה לפני כשבועיים ועדיין הםיבשים לגמרי יש עדיין סיכוי או שזה כבר אבוד??? בברכה אילן, גנן ביתי מתחיל מצפון נגב :)

אין אני לא מומחית לייחורים של גפן

אבל יש כאן כאלה שבטח יכנסו ויענו. לדעתי זה לא אבוד. אני הייתי נותנת להם עוד צ'אנס. זה שאצלי האיזבלה התחילה להתעורר לא אומר שאצל חברים אחרים במקומות אחרים היא גם התעוררה.

HAIM63

New member
אצלי האיזבלה עדיין בתרדמה

אין עדיין לבלוב חדש.

HAIM63

New member
מה יש יין כזה ../images/Emo35.gif (מסחרי)?

כרמים עם עינבי איזבלה? סתם סקרן. תודה

סאקרה

New member
באמת תמהתי...

הרחמים האלה נראו מעוררים לאחרונה.. וגם הרחם הפרטי שלי..
לחיים!

רוּפֵן

New member
תאלתר להם "חממה" כלשהי...

ארגז גדול או "פינה" עם אור, בלי שמש ישירה, ו שיהיה סגור לרוחות .. ע"י כיסוי בניילון וכו' לא חשוב כל כך להשקות אותם, כמו שמירה על סביבה לחה השקיה - בריסוס של מים - שהייחורים לא יישארו יבשים, אלא לחים כל הזמן. והכי חשוב - ס ב ל נ ו ת בהצלחה,

שחיין

New member
שאלה

שלום באמרך שהשלכת של האיזבלה קצרה יחסית את מתכוות להתחלה או לסוף (=התעוררות באביב)?

ilanco

New member
תודה לכולם על העצות ../images/Emo45.gif

הייחורים נמצאים בפינה מוארת אך לא בשמש (מתחת לדקל הנוי) בגינה באדמת עציצים לחה. אם אתם אומרים שאחרי שבועיים במצב הזה יש עוד תקווה אז אני יתאזר בסבלנות ואולי אכסה ייחור או שניים ב בשקית ניילון של כריכים זה יגביר את רמת הלחות עליו. בכל מקרה תודה רבה לכולם,אני תמיד נהנה לקחת פסק זמן בעבודה ולהתעדכן מה חדש בפורום הנפלא הזה! .יישר כח

למעלה