שאלה לגבי גלישה ב WIRELESS

omer242

New member
שאלה לגבי גלישה ב WIRELESS

שלום לאחרונה רכשתי מחשב נייד של חברת DELL מדגם latitude 110L. המחשב עובד בסדר גמור רק שיש לי בעיה עם החיבור רשת האלחוטי: המחשב מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות אבל אני לא מצליח לגלוש. יש לציין שבחיבור פיזי לכרטיס רשת האינטרנט עובד בסדר גמור. התחברתי כבר ללפחות 10 רשתות אלחוטיות ולא הצלחתי לגלוש באף אחת מהן. ידוע לי שיש רשתות מוצפנות ומאובטחות שאינן מתירות לכל אחד להתחבר ולגלוש בהן אבל התחברתי גם לרשתות שידוע לי בוודאות שהן פתוחות לציבור כמו הרשת בספרייה באוניברסיטת בן גוריון. אני מניח שיש איזה הגדרה שאני צריך לשנות כדי שזה יתחיל לעבוד אבל לא הצלחתי למצוא את זה בעצמי ולכן אני מבקש עזרה. דרך אגב, כשאני מתחבר ב WIRELESS אני עושה DISABLE לכרטיס רשת הפיסי. תודה

Ixion

New member
בשביל לגלוש דרך רשת,

המחשב עם חיבור האינטרנט צריך לקבוע את החיבור כמשותף, אחרת אף אחד לא גולש. בנוסף, ניתן לקבוע רק למחשבים מסויימים להתחבר, ולאחרים לא. בכל מקרה, זה בעיה של הגדרות.

senseBOP

New member
זו לא בעיה במחשב האחר

מאחר והא אומר שהוא ניסה כמה רשתות, כולל רשת ציבורית. אם לא הרצת את ה-Network Wizard שלך עדיין, תריץ אותו, ותוודא שאתה בוחר בהגדרות הנכונות.

renegader

New member
למה אתה עושה דיסאייבל לפיזי?

אין צורך ביכלל לעשות דבר כזה יכול ליהיות שאתה לא מאפשר לחיבור להתקשר עם המחשב בגלל הפיירוול

למעלה