שאלה לגבי גלולות

simba07

New member
שאלה לגבי גלולות

בהמשך לכל השאלות כאן לגבי הגלולות יש לי עוד שאלה אני לוקחת גלולות יסמין וכל הזמן יש לי הפרשות חומות ועכשיו אחרי חודשיים ברצף התחיל לי דימום יותר מאסיבי (אבל לא מחזור) הרופא שלי אמר לי להמשיך עם הגלולות ולראות אולי זה יפסק כי הוא לא רוצה לתח לי גלולות יותר "חזקות" מה זה בדיוק אומר? מה יכול לקרות עם גלולות שמכילות יותר הורמונים?

../images/Emo42.gif בוקר טוב סימבה

גם אני מקבלת יסמין וגם לי היו הפרשות חומות לפי מה שהוסבר לי זה דם ישן ואין מה להתרגש ממנו זה עובר. מי הרופא שלך? מי נתן לך את הגלולות? האם טופלת אצל סוריאנו? כמה זמן את על גלולות רצוף? תראי גם אני לפני כחודש סבלתי מדימום מסיבי ביחד עם הגלולות גם אני המשכתי עם הגלולות אולי יפסק הדימום ואז דיברתי עם דר' סוריאנו
והוא הסביר לי שכשיש כזה דימום הגלולות רק מחזקות את הדימום ולכן להפסיק לשבוע את הגלולות הדימום יפסק ואז להמשיך עם הגלולות. ואכן כך היה הפסקתי את הגלולות ואחרי שבוע הדימום פסק וחזרתי לגלולות. לפי סוריאנו אחרי זמן רב שלוקחים גלולות קורה שמקבלים כזה דימום וזה מה שצריך לעשות - אני לוקחת שנה וכזה דימום מסיבי היה רק פעם אחת כל שאר הפעמים היו הפרשות ופעם אחת דימום בגלל פוליפ ברחם. הייתי ממליצה לך לדבר עם סוריאנו ואפילו לעשות US כדי להפריך ממצאים אחרים (את הפוליפ ראו אצלי בUS) בהצלחה ועדכני אותי אם תרצי לשוחח תוכלי להתקשר איתי אשלח לך את הטלפון במסר

למעלה