שאלה לגבי גלולות

שאלה לגבי גלולות

האם יש סיכון בריאותי כלשהו בנטילת גלולות נגד הריון לאורך זמן? ובאופן כללי האם "כדאי" להסתמך על קונדום כאמצעי מניעה יחיד (במע' יחסים קבועה)?

חשק מיני

בכל הנושא של השמנה פגמנטציה וכו אפשר למצוא גלולות שמתאימות באופן ספציפי לכל אחת אבלללללל חשק מיני זה משהו שנפגע לעיתים לצמיתות אז אם את רואה שפתאום יורד החשק שימי לב. בכל מקרה, צריך לשים לב עוד עניין שאפשר לבדוק זה את הטבעת סילקון בשם נובו רינג שווה לנסות

efratve

New member
קצת נלחצתי ממה שכתבת פה

מה הכוונה החשק המיני עלול להפגע לצמיתות ואם כך האם מצב אבוד האם רופאי נשים לא מודעים לכך ולא מרגישים שיש צורך להזהיר?

באמת מלחיץ

יש רופאים שלוקחים אחריות ואומרים ויש כאלה שלא. האמת היא שיחס עלות מול תועלת יש לגלולה המון יתרונות. היא מסדרת מחזור היא בטוחה באופן יחסי ומונעת הריון באופן כמעט מושלם היא מאזנת הורמונלית היא מורידה מצבי רוח של מחזור כי הכל הרבה יותר מבוקר ובשליטה. זה ברור שעדיף לקחת גלולת על פני הפסקות הריון או קשיים של נערות לשים גבול ולהגיד חייבים עם קונדום. לכן, זה כדאי. יחד עם זאת שווה לשים לב, מה זה עושה לי לגוף, האם אני מרגישה שינוי וקושי בחשק המיני שלי ואז לשנות גלולה או לנסות נובהרינג או קונדומים.

למעלה