שאלה לגבי גלולות DIANE 35

שאלה לגבי גלולות DIANE 35

היי אני מקווה שהתרפות מוכרות בארץ כי אני חיה כעט בחול. בת 25 הרופא אמר לי שאלה גלולות חדשות ושאני יכולה לקחת אותן ללא הפסקה - ללא קבלת מחזור כלל. זה נשמע לי רעיון לא הכי מדהים בעולם... לא נשמע טבעי מדי... אבל אם אפשר בלי מחזור אני בעד! הבעיה - אני לוקחת את הגלולות 18 ימים עכשיו, ובמשך כשבוע וחצי האחרון אולי טיפה יותר אני מדממת מעט. היו ימים שיותר והיו ימים שפחות. אבל כבר הרבה מאוד זמן. אני די בטוחה שזה קשור לגלולות השאלה האם זה נורמלי? ובכלל מה הדעה לגבי הגלולות האלה... אודה מאוד מאוד על התשובה!!!!

עלייך לחזור לרופא הנשים שלך

לגבי השאלה" מה הדעה לגבי הגלולות" לא ממש ברורה.התרופה משווקת גם בישראל.

אני לא יכולה לחזור לרופא כי

א. הוא לא רופא נשים הוא רופא משפחה וב. אני לא כל כך סומכת עליו... אני לא מצליחה למצוארופא מדבר אנגלית או כל שפה שאני מדברת... ואני לא מדברת את שפת המקום. :( האם יש עוד איזשהי עצה?? בבקשה!!! תודה רבה על התגובה!

דודי 2002

New member
תשובה

לדעתי אין צורך כעת להפסיק את הגלולות, דימום בחודשים הראשונים לנטילת הגלולות הוא דבר מצוי עד להתרגלות רירית הרחם למינון ההרמונלי החדש. במקרה והדימום נמשך גם בחפיסות הבאות כנראה שלא יהיה מנוס מלהחליף את סוג הגלולות. לגבי נטילה רצופה של גלולות דעתי היא שעד 3 חפיסות ניתן לקחת ברצף יותר מכך לא מומלץ. בכל מצב הייתי ממליץ לאתר רופא נשים שדובר אנגלית או שפה אחרת בה את משתמשת ולהתייעץ איתו בהקדם האפשרי. בברכה, דודי

למעלה