שאלה לגבי גלגלים

tomerg

New member
שאלה לגבי גלגלים

שלום. אני רוכב על Orbea Team עם חישוקים של NoTube ונאבות של American Classic. לאחרונה אני מרגיש שבסיבובים החישוק משפשף את הבלמים (V-Brake).זאת תחושה של גמישות יתר של הגלגל ולא חופש בציר.קשה לי להבחין אם המצבתקין או לא. האם למישהו יש המלצה לגבי מכונאי באזור המרכז שמתמחה בהרכבת גלגלים שיכול לבדוק לי את זה? תודה.

tomerg

New member
מק ../images/Emo21.gif

פיץ

oferbic

New member
תפעיל כח כל הגלגלים

"ותנגן" קצת על השפיצים. ככה תראה אם הבעיה בנאבה או בשפיצים רפויים. אם הגלגל משפשף ת הויברייק זה לא נשמע תקין בכלל אלא אם השארת לו 0.1 מ"מ של חופש.... בכל מקרה, משה פרג מהוד השרון ידוע כבונה גלגלים טוב.

יעקב 471

New member
מאיזה שנה הנאבה

עד 2006 לנאבות של אמריקאן קלאסיק היה אמור להיות חופש מסויים, ז"א כשאתה מנענע את הגלגל מצד לצד אמור להיות חופש קטן (יש אומנם בעייה בהגדרה חופש קטן) נאבות מתאריך מאוחר יותר אמורות להיות ללא חופש כלומר ניתן להדק את הברגים ללא חשש להרס המיסבים (מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר). אם אתה בעניין של תיקונים ןטיפולים לבד אז פשוט כנס לאתר שלהם ::http://www.amclassic.com/pdfs/17mmHubOverhaul.pdf יש שם למטה הוראות איך וכמה לחזק.ואם אתה לא בעניין של DIY גש לארז לוין ברחוב הברזל ברמת החייל הוא היבואן של אמריקן קלאסיק, אני מאמין שהוא מכיר את הנאבות האלו מספיק ע"מ לפתור את הבעייה.

tomerg

New member
תודה.

אני עובד ברמת החייל אז נראה לי שאלך אליו באמת... האם זאת החנות בתוך החניון?

ROBIN77

New member
כמו שאמרו לך כאן...

כנראה הנאבה או השפיצים משחוררים,אבל באופן כללי הגלגלים האלה גמישים,עקב נסיון לחסוך במשקל החישוק נבנה שהוא צר וגבוה ולכן סובל מגמישות צידית

למעלה