שאלה לגבי גילתנאס

PdLrAaTgIoNnUM

New member
שאלה לגבי גילתנאס

מישהו יודע מה קרה איתו אחרי הרשומות? אני יודע שבדרקונים של שחר האביב, הוא נשאר כדי להגן על קלימן מפני המצודה המעופפת יחד עם האבירים ומי נהר וסהר פז, אבל בשום מקום לא מסופר על מה עלה בגורלו לאחר מכן. אולי אני פספסתי או שכחתי משהו, אבל לדעתי פשוט קטעו את העלילה של הדמות הזאת בשיאה.

strahd

New member
גילתאנאס - השיבה

בדרקונים של עידן חדש גילתאנאס חוזר ועוזר לחבורת הלב במסעה. הוא נמצא בלי סילבארה למרות שהוא קיבל על עצמו שהוא אוהב לטאות ומוכן לחיות איתה, אבל התגובה שלו במהלך מלחמת הרומח די שרפה אותו. יצא עוד ספר בשם האודיסיאה של גילתאנאס שהיה מעין חצי ספר וחצי מודול הרפתקאה וסיפר על קורותיו אחרי מלחמת הכאוס, חיפושיו אחרי סילבארה עד שהוא נפגש ושוחרר מהשבי על ידי חבורת הלב.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
וואלה... נכון שכחתי לגמרי

באמת הוא מופיע שוב בדקונים של העידן החדש. אבל גם שם לא מספרים עליו יותר מדי והוא עושה רק מין "הופעת אורח" שכזו. לא מספרים מה קרה ומה קורה איתו אחרי זה.

The Dark Mage

New member
יש כזה ספר?

יש כזה ספר ?????? איזה עוד ספרים יש חוץ מארבעת הרשומות,אגדות ושישיית המפגשים???

ראה בטאגליינס

בטאגליינס יש לינק לרשימת הספרים המלאה(כמעט...) של ספרי רומח הדרקון.

Nuitari Girl

New member
יש איזה ספר בשם

"האודיסאה של גילתנאס", אבל אין לי מושג מי כתב אותו או על איזו תקופה בחייו הוא מספר... יש כאן אנשים שידעו יותר על כך יותר טוב ממני.

מירטל

New member
יש לי אותו

למרות שהשם עלול לגרום לכם לחשוב שזה ספר על גילנתס- זה ספר על כל מיני מקומות מקסימים שעוד לא שמענו עליהם, כן, גם גילנתאס מסתובב שם אבל זה סיפור רקע. הוא מספרעל הזמן בין דרקונים של ליל קייץ וההופעה השנייה שלו. וכן, מסופר שם גם על סילברה.

למעלה