שאלה לגבי גיוס

גון8

New member
שאלה לגבי גיוס

אובחן אצלי סף נמוך להתקפי אפילפסיה אני לא נוטל תרופות. ההתקף האחרון שלי היה בשנת 2002.אני רוצה לשאול איך הצבא מגיב לגבי זה: מבחינת פרופיל ותפקידים בצבא והאם זה יכול לפגוע בי בקבלה למקומות עבודה בחיי האזרחיים.

roy1615

New member
סביר להניח שתקבל פרופיל 45

יצמידו לך בוודאי כמה פטורים ואם לא אז תלחץ כדי לקבל, זה מגיע לך ויסייע לך לשמור על עצמך מאוזן. שיהיה בהצלחה!

mori17

New member
צבא זה סיוט לאנשים חולים!!

אני מזמן כבר לא מורעלת אבל לא מתכוונת לצאת מהצבא כי אני יודעת שצריך להיות במקום מסויים גם אם קשה כי אם נברח מכל מקום שקשה ככה לא שורדים בחיים!! (יותר נכון העבירו לי את זה) תצטרך להילחם הרבה על מנת להישאר במצב נורמלי.... יתנו לך רוב הסיכויים 45 אולי 62(קלוש) כי לפי מה שאתה אומר מצבך מאוד טוב.... בהצלחה מורי

אצלך הבעיה העיקרית כרגע

היא הבסיס, כל כך דבילי שהציבו אותך שם בכלל.. מישהי עם 7 שעות שינה רצופות בבסיס עם אזעקות...

mori17

New member
זה לא איזה הקפצה או משהו בסגנון

והקר"פ פעילה וכל החארטה בארטה הזו לא יודעים מה מתנהל בבסיס הזה...יש שם מגעים עדיניים מאוד ואם בטעות נוגעים במשהו יש אזעקה ואפילו בחמ"ל אי אפשר לנתק רק עם כרטיס וקוד כזה קיצר אמרעקאים מה את מצפה
ויש בבניינים (לא מגורים) בטיקרה הדבר הזה(ברך לי השם) שממנו את שומעת את האזעקה וגם אם תדביקי משהו את שומעת עצוב
ואני לא מדברת רק על הבסיס שלי כי תאכלס הכי סיוט שלי זה הבסיס וכל החארטה של קר"פ פעילה וכ'ו הגעתי למסקנה כדי לשרוד בצבא אתה צריך להיות בנאדם בריא מכל הכיוונים נפשי ורפואי
ועיזבי הציבו הדבר הזה תקועה בסוף העולם באיזה חור שאפילו הבסיסים של קרביים פחות חור...ואני עם פרופיל נמוךךךךך למרות שמבחינתם זה 'קל"ב' בעע מורי

אם לא היה לך התקף בשנים האחרונות

64 כי אתה לא על תרופות. אם יש לך נתונים טובים(קב"א, דפ"ר) אין שום סיבה שלא תקבל תפקידים טובים, קרבי לא תהיה וגם לא הייתי ממליצה גם אם תוכל. אם האפלפסיה לא מפריעה לך בתפקוד היומיומי ואתה לא מציג/רואה אותה כמגבלה אין סיבה שיהיו בעיות במקומות עבודה.

למעלה